free download 78 travel guides written by experts

Mediaedge:cia a castigat contul de media al Erste Group pentru regiunea Europa Centrala si de Est

Mediaedge:cia (MEC) a castigat contul de media al Erste Group pentru regiunea Europa Centrala si de Est, decizia apartinand echipei din bordul de conducere al Erste Group, formata din 15 membri executivi, din care face parte si Daniel Pana, Director Executiv al Erste Group Romania.
La pitch, in faza finala, au mai participat agentiile Omnicom Media Group, IPG Mediabrands – PanMediaInitiative si MPG Media Planning Group.

"La sfarsitul acestui an am organizat o licitatie pentru serviciile de media in urma careia Mediaedge:cia si-a reconfirmat statutul de partener al BCR. Performantele echipei, instrumentele extrem de utile in eficientizarea investitiilor noastre in media si spiritul inovator au fost printre atuurile care au facut diferenta," a declarat Daniel Pana, Director Executiv, al Erste Group Romania.

„Suntem onorati inca o data pentru votul de incredere acordat de BCR in ultimii doi ani. Acest succes se datoreaza in primul rand fortei de actiune cat si a capacitatii echipei de a livra servicii de calitate. Ne dorim sa consolidam un parteriat pe termen lung prin dezvoltarea unor proiecte de comunicare inovative in conditii de eficienta maxima", a declarat Bogdan Prajisteanu, Director General al MEC Romania
"Suntem incantati sa implementam un concept de marketing si comunicare atractiv, cu o echipa motivata, de prima mana, si de asemenea le multumesc pentru participare tuturor agentiilor nominalizate”, a declarat Philip List, Head of Group Marketing la Erste Group Bank AG.

Bucuresti, 15.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *