Shadow

Media Pozitiv, 10 ani de parteneriat cu Worldcom Public Relations Group

26 de clienți regionali și gobali, peste 50 de licitații în echipă cu agenții partenere, evenimente și conferințe globale, schimb permanent de expertiză, conectare la industria globală de comunicare și provocările ei. Acesta ar fi sumarul celor 10 ani de când agenția independentă Media Pozitiv a devenit partenerul din România al The Worldcom Public Relations Group (Worldcom), rețeaua globală de top a companiilor independente de PR.

Colaborarea pe termen lung între agenția Media Pozitiv și Worldcom PR Group ar putea aduce mai multe beneficii echipelor de comunicare din România.

media pozitiv logo nou

  • Acces la o rețea extinsă de expertiză: Worldcom PR Group este una dintre cele mai mari rețele independente de relații publice la nivel mondial, oferind acces la experți și resurse în diverse piețe și industrii. Partenerii Media Pozitiv ar putea beneficia de expertiza și cunoștințele specialiștilor din întreaga lume pentru a-și extinde și consolida prezența în piețele internaționale.
  • Perspective și cunoștințe locale diverse: Prin colaborarea cu Worldcom PR Group, partenerii noștri obțin informații detaliate despre piețele locale și culturile acestora, lucru esențial în dezvoltarea și implementarea unor strategii eficiente de comunicare și marketing, dar și de business development.
  • Acces la cele mai bune practici și inovație: O colaborare îndelungată oferă oportunitatea de a împărtăși cele mai bune practici și strategii inovatoare din diferite piețe. Acest lucru poate conduce la adaptarea și implementarea unor tehnici de succes, contribuind la îmbunătățirea performanței și a rezultatelor campaniilor de comunicare.
  • Creșterea credibilității și a reputației: Colaborarea îndelungată cu o rețea globală solidă ca Worldcom PR Group poate consolida credibilitatea și reputația unui brand. Acest lucru atrage clienți noi și poate consolida relațiile cu cei existenți, contribuind la un business de succes.
  • Servicii de comunicare mai complexe: Prin accesul la resurse și specialiști din întreaga lume, agenția Media Pozitiv oferă servicii mai complexe și integrate, abordând nevoile clienților din diverse perspective și cu soluții mai complete.
  • Flexibilitate și adaptabilitate: Colaborarea pe termen lung permite agenției să se adapteze rapid la schimbările din industrie și să ofere clienților soluții actualizate și eficiente pentru a răspunde cerințelor în continuă schimbare ale pieței.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *