free download 78 travel guides written by experts

McAfee ePolicy Orchestrator 4.0 (ePOTM)

Provision Security, unic distribuitor in Romania al produselor McAfee Inc. anunta lansarea noii versiuni a software-ului McAfee® ePolicy Orchestrator® 4.0 (ePOTM).

McAfee Inc. isi mareste avantajul fata de competitie in domeniul Security Risk Management-ului prin lansarea noii versiuni a software-ului sau multi-premiat de management al politicilor de securitati si antivirus – McAfee® ePolicy Orchestrator® 4.0 (ePOTM)

Provision Security, parte a Provision IT Group, este cel mai important value added distributor in domeniul securitatii informatiei din Romania si Europa de Est. Provision Security este unic distribuitor in Romania pentru cele mai importante brand-uri din domeniu: McAfee, Check Point, Juniper, IBM-ISS, Websense, Nokia, nCipher, Qualys, ArcSight, Aladdin, Blue Coat, Aventail si Network General. Distributia de tehnologii este completata cu succes de servicii profesionale  de design, implementare, suport tehnic si raspuns la incidente, precum si de centrul de training care ofera training autorizat si servicii de examinare pentru obtinerea unor certificari recunoscute international.

Pentru mai multe detalii //www.itsecurity.ro/index.html?page=&subpage=newsletter_1

Bucuresti, 28.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *