free download 78 travel guides written by experts

MaxCAD anunta plata in transe pentru aplicatiile Autodesk

 MaxCAD, reseller autorizat Autodesk, oferă utilizatorilor avantajul de a achiziţiona aplicaţiile software Autodesk din portofoliu prin plata în tranşe periodice. Astfel, MaxCAD simplifică modalitatea de achiziţie de software aducând mai aproape momentul utilizării celor mai performante aplicaţii. Prin acest mijloc de achiziţie beneficiarii au posibilitatea de a cumpăra cu plata în tranşe lunare fără a plăti nici un fel de dobânzi sau comisioane. „Ne gândim la utilizatorii noştri oferindu-le astfel o modalitate de a-i ajuta să folosească cât mai repede aplicaţiile performante de care au nevoie acum. Propunerea noastră elimină orice tip de birocraţie, evaluarea cererilor o facem noi, în mod direct, fără a implica formalităţile care să provoace întârzieri şi amânări inutile”, declară Cristian Dumitrescu, CEO MaxCAD.

MaxCAD va organiza promoţii periodice cu plata în tranşe pentru diferite produse din portofoliu. Urmăriţi aşadar promoţiile MaxCAD pentru a beneficia de cea mai bună modalitate de plată www.MaxCAD.ro/promotii. Pentru detalii despre produsele care participă la promoţii, informaţii suplimentare despre produsele Autodesk vă invităm să luaţi legătura cu experţii noştri la: office@maxcad.ro.

Sub deviza „The CAD expert”, MaxCAD oferă cele mai bune servicii de implementare, consultanţă şi training din piaţă, pentru toate domeniile de proiectare.

Bucuresti, 18.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *