Baby Boom Show Virtual

Mastercard, pentru al 13-lea an partener al Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF)

· Mastercard şi TIFF sărbătoresc 13 ani de parteneriat
· Cinefilii vor avea parte de momente de nepreţuit în cadrul festivalului, susţinute de Mastercard, care îşi propune să surprindă în fiecare an publicul TIFF prin experienţe inedite

Parteneriatul dintre Mastercard şi Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) sărbătoreşte 13 ani odată cu ediţia din acest an a prestigiosului festival. Ca în fiecare an, Mastercard pregăteşte experienţe inedite pentru iubitorii de film, iar anul acesta îi provoacă să privească lumea prin prisma emoţiilor resimţite din scaunul cinematografului, să vadă filmul cu alţi ochi şi să se lase inspiraţi să înceapă ceva de nepreţuit în viaţa de zi cu zi.

„Suntem foarte bucuroşi de modul în care s-a dezvoltat parteneriatul dintre Mastercard şi TIFF şi, mai ales, mândri să facem parte din acest univers cultural. Ajunşi în cel de-al treisprezecelea an alături de TIFF, punem în perspectivă modul în care acest eveniment a crescut şi, totodată, implicarea noastră în dezvoltarea lui, iar rezultatul este de nepreţuit. An de an, ne propunem să creăm o atmosferă unică pentru iubitorii de film, cărora le punem la dispoziţie cele mai noi soluţii de plată, pentru a le oferi 10 zile de festival fără griji.”, spune Ada Iftodi, Marketing Manager România, în cadrul Mastercard.

Mastercard partener TIFF

„Pentru TIFF, parteneriatul cu Mastercard reprezintă o prietenie de lungă durată, un element de stabilitate şi o colaborare care participă în mod pro-activ la promovarea industriei cinematografice în România. Festivalul a crescut foarte mult în ultimii 13 ani, aşteptările pe care cinefilii le au de la noi crescând şi ele proporţional, iar Mastercard este unul din partenerii care ne ajută să venim în întâmpinarea acestor aşteptări, propunând publicului an de an, lucruri noi şi inedite.”, a declarat Tudor Giurgiu, Preşedinte TIFF.

TIFF, cel mai renumit festival de film din România, are loc în perioada 31 mai – 9 iunie, în Cluj-Napoca. O parte dintre conferinţele de presă şi interviurile oficiale din cadrul festivalului se vor organza, ca în fiecare an, în lounge-ul TIFF powered by Mastercard, locaţia din Piaţa Unirii şi loc de întâlnire pentru sute de cinefili. Mai mult, lounge-ul va găzdui discuţii şi întâlniri zilnice cu invitaţii speciali ai festivalului.

De-a lungul celor 10 zile de festival, iubitorii de film se vor bucura de surprize powered by Mastercard. Cei care plătesc cu cardul Mastercard la punctele de vânzare TIFF sau în aplicaţia festivalului, vor putea beneficia de bilete la filme şi de acces la petrecerea Mastercard, eveniment devenit deja o tradiţie, unde va avea loc şi un concert Smiley.

Mai mult, colajul realizat de Mastercard împreună cu artistul Ovidiu Solcan, care are ca temă „O şansă la viaţă. Începe ceva de nepreţuit”, va fi prezent în cadrul festivalului, iar cinefilii vor fi invitaţi să contribuie la crearea lui. Realizarea colajului se desfăşoară pe tot parcursul anului 2019 şi simbolizează eforturile colective pentru realizarea Primului Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România, construit de Asociația Dăruiește Viață. Mastercard susține inițiativa #NoiFacemUnSpital din poziția de partener pentru inovație al Spitalului. Participanții la eveniment sunt invitați să se implice în realizarea colajului sau în sprijinirea cauzei, cu donații pe www.bursadefericire.ro.

Ca în fiecare an, Mastercard va oferi premiul publicului, în cadrul galei de închidere de sâmbătă, 8 iunie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *