Grădina cu Artiști iunie 2022
Shadow

Marks & Spencer prezintă noua colecție de lenjerie intimă pentru sezonul de primăvară-vară

Marks & Spencer a pregătit pentru sezonul de primăvară – vară o gamă largă de produse de lenjerie intimă și pijamale din materiale de cea mai înaltă calitate, perfecte pentru perioada următoare. Piesele din noua colecție îmbină elemente feminine cu motive contemporane și culori îndrăznețe, rezultatul fiind o serie de produse actuale și versatile. De la articole din dantelă, până la articole sportive, câte unul pentru fiecare stil și tip de siluetă. Pentru iubitoarele de culori puternice, dar și pentru cele care preferă nuanțele neutre, Marks & Spencer propune o colecție care oferă variante potrivite ambelor stiluri. Descoperiți modele actuale și inovatoare, inclusiv balconette, brallete și plunge, sutiene cu cupe întregi DD+, toate realizate din materiale de calitate, provenite din surse sustenabile.

Ascensiunea vestimentației cu aer optimist și cererea pentru stilurile de lenjerie jucăușe continuă și în acest sezon. Noua colecție propune o paletă cromatică proaspătă de nuanțe de galben, verde și roz, combinată cu nuanțe neutre și detalii brodate neon, potrivite pentru fiecare stil.
După lansarea cu succes din 2020 a sub-brandului Boutique, gama continuă să se extindă și introduce în acest sezon B by Boutique, o colecție care se concentrează pe stil, confort, calitate și incluziune.

Sezonul acesta elementul cheie este lenjeria modelatoare pentru femei, cum ar fi noul crop top fără bretele Flexifit™ și alte piese atent alese, potrivite oricărei ținute de vară. Anul acesta Marks & Spencer sărbătorește 90 de ani de îmbrăcăminte modelatoare, celebrând toate tipurile de siluete.

Marks & Spencer Colecția lenjerie

Materialele moi, fibrele naturale, bumbacul reciclat și inovațiile inteligente susțin expertiza M&S în materie de design, cu o moștenire care datează din anii 1920, colecțiile continuând să ofere piese inovatoare.

Această colecție aduce îmbunătățiri cu ajutorul tehnologiei Cool Comfort™ în materie de lenjerie intimă și nu numai, lăsând pielea să respire chiar și în zilele călduroase.

Conceptul Flexifit™ rămâne un element de bază în colecțiile de lenjerie și sleepwear, datorită materialelor elastice și confortabile, dar și a aspectului modern pe care îl au. De la sutiene potrivite oricărui tip de corp, până la seturi de pijamale în culori neon ori neutre, toate acestea se regăsesc in gama Flexifit™. Conceptul a fost dezvoltat cu ajutorul țesăturii elastice de 360 de grade, care se adaptează corpului, piesele Flexifit™ garantează confort și stil, oferind o bază funcțională, dar și stylish, pentru o garderobă completă de primăvară-vară.

Marks & Spencer Colecția Rosie Exclusively

Colecția Rosie Exclusively este o altă gamă marca Marks & Spencer, concepută în colaborare cu Rosie Huntington-Whiteley, lansarea având loc în această vară, iar Gardenia și Silk Nerine reprezintă cele două teme principale care au dus la dezvoltarea colecției.

Inspirată de estetica vintage, colecția Gardenia este realizată din bumbac și dantelă, cu imprimeuri florale delicate, pliuri feminine și detalii inspirate din elementele scoicilor.

Pentru Gama Silk Nerine designerii s-au au pus accentul pe elemente din natură, pe motive florale albe și detalii aurii, perfecte pentru cele care își doresc să aducă un plus de noutate garderobei sale. Modelele din aceste două colecții sunt disponibile exclusiv online.

Leave a Reply

Your email address will not be published.