free download 78 travel guides written by experts

Marina Almasan – din nou la TVR

Din 11 octombrie, Marina Almăşan revine la TVR 1 cu „Ne vedem la TVR”. Emisiunea s-a mutat sâmbăta, la ora 14.20 şi beneficiază de un format nou, extins pe aproape două ore.

Marina nu vine singură. În fiecare ediţie, Teverel, un papagal vorbitor, specia „Marele Alexander”, va „participa” la dezbateri. Marina a inclus acest decor viu în emisiune pentru a sublinia, cât mai sugestiv, faptul că „Ne vedem la TVR” este emisiunea celor „cu papagal”. Din noul format nu vor lipsi nici băieţii de la Centrul Civic, trupa condusă de compozitorul Andrei Tudor, care vor face show.

Prima temă a emisiunii de debut în noul format va fi „păzea, vin alegerile!”. Invitaţii din platou vor demonstra că, deşi alegerile se apropie, în mintea alegătorilor continuă să existe o mare nebuloasă legată de votul uninominal. Partea a doua a emisiunii va fi marcată de participarea Prinţului Paul şi a Prinţesei Lia, precum şi a psihologului Bebe Mihăescu (psihologul din acest sezon al emisiunii). Aceştia vor dezbate cazul unei soacre care încearcă să îi compromită ginerelui său cariera de viitor candidat pe listele unui partid important.

Bucuresti, 09.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *