free download 78 travel guides written by experts

Maraton foto cu reduceri insemnate oferit de Alexandra Sandu si PrichindelulMeu.ro

Sedinta foto oferita de cunoscutul fotograf Alexandra Sandu ca mare premiu lunar la concursul Start de Star al PrichindelulMeu.ro atrage in fiecare luna. Albumele rezultate sunt admirate de numeroase persoane – toate dornice sa aiba parte de o sedinta similara pentru copiii lor.

In sprijinul tuturor vin fotograful Alexandra Sandu si PrichindelulMeu.ro oferind in perioada 1-19 aprilie un maraton foto cu reduceri insemnate.

Astfel sedintele au fost reduse de la 150 euro la
– 50 de euro – o ora – 3 tinute
– 75 de euro – doua ore – 7 tinute

Timp de o ora sau doua se vor realiza cele mai frumoase fotografii care pot fi daruite familiei chiar cu ocazia sarbatorilor de Paste! Un cadou diferit, suprinzator, ce va dainui multa vreme. La aceasta editie a maratonului de Paste prichindeii se vor putea fotografia in costumase de printi si printese!

Pentru programari, va rugam sa sunati la tel.: 0723 321 748 sau sa ne scrieti pe adresa de e-mail maraton[at]prichindelulmeu.ro

“Multi parinti si-au dorit sa aiba parte de un album similar cu cele ale castigatorilor concursului START DE STAR. Cum este o perioada speciala, cum sarbatorile se apropie, ne-am gandit sa le facem o surpriza frumoasa tuturor celor interesati. Alexandra Sandu, fotograful cu care avem deja o lunga colaborare a fost de acord cu propunerea noastra si astfel am putut sa oferim cele doua pachete speciale – de 50 si de 75 de euro. Reducerea este foarte consistenta – de la 150 de euro pret standard.” declara Dana Nitu, initiatoarea conceptului PrichindelulMeu.ro.

Cei interesati sa vada cum vor arata rezultatele sedintelor foto pot accesa PrichindelulMeu.ro. Albumele castigatorilor lunari ai concursului START DE STAR de pana in acest moment pot fi admirate in sectiunea SEDINTE FOTO – //www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=214

Prichindelulmeu.ro – www.prichindelulmeu.ro – este un site complex, avand ca principale rubrici: Concurs START DE STAR, Portal, Magazin Online, Forum, Articole si Programul Zilei si le ofera furnizorilor numeroase posibilitati de a obtine vizibilitate in cadrul categoriilor sale.

Bucuresti, 01.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *