free download 78 travel guides written by experts

Mantor a obținut autorizația de construcție pentru complexul rezidențial Trastevere

La trei luni de la primirea aprobării pentru Planul Urbanistic Zonal al ansamblului rezidențial Trastevere (www.trastevere.ro), grupul spaniol Mantor anunță obținerea autorizației de construcție din partea Primăriei Voluntari și începerea lucrărilor de construcție din Bulevardul Iancu Nicolae 84.

Cu o valoare estimată la 6 milioane de euro, complexul rezidențial va include parcare proprie, o sală de gimnastică, o sală de evenimente, un spațiu de joacă interior pentru copii și o piscină pe acoperiș.

Până acum, dezvoltatorii confirmă că au fost vândute 31 apartamente de 2, 3 și 4 camere, din totalul de 54 de apartamente. Conform datelor companiei, cea mai mare cerere a venit din partea familiilor atrase atât de zona liniștită, cât și de școlile renumite din vecinătatea complexului.

Printre instituțiile de învățământ din proximitatea complexului rezidențial se află British School, American School, Lycée Français, Liceul Mark Twain sau Little London School.

„Lucrările de construcție au început pe 20 septembrie, finalizarea proiectului fiind estimată pentru toamna anului 2018. Până acum, apartamentele s-au vândut în proporție de 60%, și am fost plăcut surprinși de cererile clienților noștri cu referire la finisajele locuințelor. Fiecare dintre ei a ales propunerea noastră de finisaj, deși există posibilitatea de personalizare”, a declarat Tomas Manjon, Managing Partner Mantor.

Tomas Manjon, Trastevere

Fondatorii grupului Mantor au participat la mai mult de 16 proiecte de construcții premium și de lux, care însumează peste 500.000 mp în Spania și România.

În prezent, obiectivul companiei este dezvoltarea a cel puțin 3 proiecte imobiliare în următorii 2 ani, două dintre ele în zona Pipera, precum și în zona Cercului Militar din București.

La momentul de față, Mantor execută 4 lucrări ca antreprenor general, cu un buget cumulat de aproximativ 7 milioane de EUR + TVA: o clădire în zona Cotroceni, o clădire in strada Docenților, o clădire în zona Amzei (fosta casă Mița Biciclista) și o fabrică în Urlați, lângă Ploiești.

Despre Mantor

Mantor este un grup de companii fondat de 3 parteneri spanioli (Tomas Manjon, Diego Stuyck, David Tortosa) în anul 2015. Prezent pe piața din România, grupul are 4 divizii: Dezvoltare Imobiliară (www.trastevere.ro), Antreprenor General (www.mantor.ro), Amenajări interioare (www.cador.ro), Property și Facility Management (www.facilitec.ro).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *