free download 78 travel guides written by experts

Maestrul Tudor Gheorghe indulceste iarna cu piese de primavara

Aflat in turneu in tara cu ultimul ciclu de spectacole al “Stagiunii Permanentelor Frumuseti” – “Anotimpurile mele – Iarna Primavara”, Tudor Gheorghe smulge, ca intotdeauna, ropote de aplauze.

Insotit de o suita de instrumentisti aflata sub bagheta orchestratorului si dirijorului Marius Hristescu, maestrul a oferit spectatorilor din tara doua ore de magie, de cultura, de poezie, de muzica.

Tudor Gheorghe le-a oferit ca de fiecare data actul cultural cu generozitate şi profesionalism, „fara prefacaturi”, imbinand armonios, in mijlocul unei perioade in care zapezile alarmeaza Romania, piese care elogiaza primavara cu cantece de iarna lina precum: “Degeaba vine primavara”, „E primavara, iaraşi, primavara”,  „Au innebunit salcamii” sau “Dorul calator”.

Pentru acest spectacol, organizatorii au amplasat un ecran de inalta rezolutie, unde sunt proiectate imagini din concert. De o parte si de cealalta a ecranului cu leduri sunt asezate doua imagini de dimensiuni impresionante cu Tudor Gheorghe in diferite ipostaze. Despre aceasta inovatie pentru reprezentatiile sale, maestrul insusi glumeste: ”Pentru ca nu apar la televizor, am adus televizorul cu mine“.

Suntem siguri ca sub valul de traire pe care il transmite fiecare vers, fiecare slova din cantec, publicul bucurestean, ce are posibilitatea sa vada spectacolul pe 6 martie de la Sala Palatului, va fi extrem de impresionat, la fel cum s-a intamplat in fiecare oras in care s-a tinut spectacolul.

Dorim sa va anuntam  pe aceasta cale ca pretul biletelor pentru spectacolul din Bucuresti variaza intre 60 si 120 RON, in functie de categoria de loc, si sunt disponibile la Magazinul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center et. 2, Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City, Pasajul Universitatii – Agentia Trident Touring, Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro

Bucuresti, 10.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *