Shadow

In luna martie Gymboland dă liber la răsfăț

Dacă o filă din calendar este prin excelență dedicată doamnelor, atunci luna martie este un prilej ideal pentru destindere. Asa cum pe tot parcursul anului ai mereu grjia de cei dragi și in special de cei mai mici membri ai familiei, iată ca pe 1 si 8 martie ai ocazia să îți acorzi câteva ore de atenție, lăsând restul în seama Gymboland – liderul entertainment-ului educațional din România – ce se asigură că în zilele importante pentru tine, copiii să fie în siguranță și să se bucure de ultimele tehnologii interactive. Aici vor reuși să îmbine percepția senzorială cu dezvoltarea creativității prin utilizarea elementelor variate de divertisment, în timp ce tu ai putea să profiți de momente de răsfăț, transpuse într-o sesiune de shopping, o schimbare de look, vizionarea unui film, lipsită de griji și contând pe faptul că cei mici sunt în siguranță, având și ei parte de clipe memorabile la Gymboland.

Pe 1 și 8 martie, locatiile Gymboland din București și din țară au un program special în fiecare după-amiază, între orele 16:00-20:00, pentru a vă introduce în minunatul melanj de activități din cadrul workshop-urilor dedicate primăverii. O incursiune în magia anotimpului, sub simbolul mărțișorului încărcat de belșug și noroc, în care copiii regăsesc la Gymboland metode creative pentru a-și stimula imaginația, dar și mediul perfect care le oferă toate instrumentele necesare pentru dezvoltare și distracție.


Fără îndoială, în universul Gymboland, nu doar copiii sunt fericiti, ci și mamele, care merită pe deplin! Surprinde-i așadar pe cei dragi seara cu o nouă atitudine, mai relaxată, în urma unei sesiuni de răsfăț, având certitudinea că în luna martie, Gymboland este sprijinul întregii familii, asigurând amestecul desăvârșit de plăcut cu util.

Sunteți așteptați împreună cu cei mici să vă bucurați de cel mai frumos cadou al unui mărțișor de poveste, fiindcă cine petrece ziua alături de Gymboland, retrăiește copilăria!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *