free download 78 travel guides written by experts

Lovitura de teatru la Bucuresti

Institutul Francez din Bucuresti  si Ambasada Frantei in Romania au placerea sa va invite Miercuri, 29 martie, orele 11.30, in Holul Institutului Francez la conferinta de presa organizata cu ocazia deschiderii Festivalului de teatru francofon «Lovitura de teatru la Bucuresti».

Conferinta va avea loc in prezenta Excelentei Sale Domnul Hervé BOLOT, Ambasadorul Frantei in Romania si a reprezentantilor teatrelor si companiilor partenere.  

Institutul Francez din Bucuresti si Ambasada Frantei organizeaza in perioada  2 –12  aprilie 2006  Festivalul de teatru franco-roman « Coup de Théâtre » care se va desfasura, simultan, in mai multe dintre cele mai prestigioase teatre din oras : Teatrul National, Teatrul Bulandra, Teatrul de Comedie, Teatrul Nottara, Teatrul  Odeon, Teatrul Ion Creanga, Opera Nationala Bucuresti, Teatrul Act, Sala Elvira Popescu.

Afisul acestui festival va reuni nume mari ale teatrului romanesc, francez si oaspeti din Belgia, Canada…

Aflat la a treia editie, Festivalul de Teatru Francofon propune in acest an 22 de spectacole in limba romana si franceza.

Continuand manifestarile ce marcheaza Anul Francofoniei in Romania festivalul tinde sa onoreze traditia teatrului de limba franceza – ilustrata de generatii de actori romani care au jucat in aceasta limba ca in limba materna – si sa marcheze traditia de excelenta a teatrului in Romania, care, de mai multe decenii, i-a asigurat succesul in Europa.

Multumiri partenerilor :

Parteneri principali: BRD Groupe Société Générale si ApaNova / Veolia Apa.

Cu sprijinul: Air France, Comisariatul General pentru Francofonie, Delegatia Wallonie-Bruxelles, Ambasada Canadei, Teatrul National, Teatrul Bulandra, Teatrul de Comedie, Teatrul Nottara, Teatrul Odeon, Teatrul Ion Creanga, Opera Nationala Bucuresti, Teatrul Act. 

Parteneri media: Romania Libera, Revista PREZENT, RFI Romania.
{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *