free download 78 travel guides written by experts

Lost Frequencies lansează o piesă ce îmbină mai multe genuri: ‘Sun Is Shining’

AMSTERDAM – După lansarea piesei ‘Truth Never Lies’ (feat. Aloe Blacc), Lost Frequencies a scos un alt single complex. Pe lângă sunetele puternice și sentimentele transmise de vocea lui Vince Freeman, ‘Sun Is Shining’ pare să fi fost compus pentru a lumina tărâmul muzicii dance în felul său unic atât prin single, cât și prin videoclipul ce-l acompaniază.

Ascultă Lost Frequencies – Sun Is Shining și pe magazinele digitale!

Inspirat de JJ Grey și single-ul lui Mofro, ‘The Sun Is Shining Down’, noua piesă semnată Lost Frequencies este una dintre cele mai bune lansări ale sale. Acompaniat de o voce impetuoasă și puternică, vibe-uri vesele și acorduri calde, ‘Sun Is Shining’ este una dintre acele piese inspiraționale ce reușesc să facă norii să dispară.

Lost Frequencies - Sun Is Shining

Felix De Laet, mai bine cunoscut ca Lost Frequencies, a început să aibă succes încă de la începutul carierei sale muzicale. Single-ul de debut numit ‘Are You With Me’, lansat în 2014, s-a dovedit a fi hitul ce i-a permis să intre în lumea DJ-ilor de succes, după multipremierea acestuia cu platină și plasarea pe #1 în 18 țări. Acum, după doar cinci ani, Lost Frequencies este unul dintre cei mai populari artiști de muzică dance din generația sa. A colaborat cu artiști de anvergură precum Zonderling, Netsky, James Blunt și Aloe Blacc. De asemenea, a fost primul DJ de origine belgiană care a reușit să își păstreze locul #1 de 5 ori în topul oficial al Belgiei și care a ajuns pe #1 în Anglia.

Lost Frequencies – Sun Is Shining
Compozitori: Felix de Laet, J.J. Grey
Editor: JJ Music Inc. / Tousensemble Publishing
An: 2019
ISRC: NL-F71-19-07649
(P) 2019 Found Frequencies / Armada Music B.V. under exclusive license to Roton Music

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *