Lost Frequencies feat. Aloe Blacc – Truth Never Lies

LOST FREQUENCIES SI ALOE BLACC, NOMINALIZAT LA PREMIILE GRAMMY, ISI UNESC FORTELE IN CADRUL NOULUI SINGLE: ‘TRUTH NEVER LIES’

AMSTERDAM – Lost Frequencies, DJ-ul de succes de origine belgiana, a colaborat in ultimii ani cu artisti de anvergura, iar cel mai nou single lansat via Found Frequencies a mai adaugat un nume acestei liste. Pentru ‘Truth Never Lies’, cel de-al doilea single din anul 2019 al DJ-ului, superstarul muzicii electronice isi uneste fortele cu nimeni altul decat textierul si cantaretul nominalizat la premiile Grammy, Aloe Blacc. Aloe este un artist cunoscut la nivel international datorita hit-urilor ‘Wake Me Up’ si ‘SOS’ (ambele semnate Avicii), ‘Carry You Home’ (Tiësto) si, desigur, single-ul lui, ‘I Need A Dollar’.

Asculta Lost Frequencies feat. Aloe Blacc – Truth Never Lies pe magazinele digitale: https://FF023.lnk.to/TNL.

Lost Frequencies reuseste sa aduca ceva nou in muzica dance de fiecare data cand intra in studio, iar aceasta noua capodopera multi-instrumentala in colaborare cu Aloe Blacc este exemplul perfect. ‘Truth Never Lies’ este una dintre cele mai puternice piese ale DJ-ului, o piesa ce este construita pe baza sunetului perfectionat de-a lungul timpului de catre tanarul artist.

Lost Frequencies feat. Aloe Blacc, Truth Never Lies

Lost Frequencies: “Am reusit sa colaborez cu Aloe Blacc datorita mai multor persoane, si sunt foarte fericit ca am facut-o. Am asteptat aceasta colaborare de ceva timp. Pentru ‘Truth Never Lies’, am incercat sa merg intr-o alta directie fara a pierde originalitatea vibe-ului Lost Frequencies si rezultatul este grozav: o piesa dansanta deep house cu vocea puternica a lui Aloe Blacc!”

Aloe Blacc: “Aceasta colaborare a fost o experienta minunata pentru mine. [Felix] e un producator exceptional si a reusit sa creeze o capodopera cu vocea si versurile mele.”

Felix De Laet, cunoscut ca Lost Frequencies, a reusit sa atinga succesul in industria muzicala pe mai multe niveluri. Single-ul de debut ‘Are You With Me’, lansat in anul 2014, s-a dovedit a fi cheia ce i-a descuiat calea catre faima cu ajutorul vanzarilor de nivel multi-Platina si l-a plasat pe #1 in 18 tari. Acum, dupa doar 5 ani, Lost Frequencies este unul dintre cei mai populari artisti de muzica dance din generatia sa. El a fost primul artist de origine belgiana ce a reusit sa se mentina pe #1 de 5 ori in top-ul oficial din Belgia. De asemenea, a reusit sa ajunga pe #1 in UK si a strans miliarde de ascultari pe unele dintre cele mai populare servicii de streaming la nivel global cu ajutorul hit-urilor ‘Are You With Me’, ‘Reality’ si ‘Crazy’ (in colaborare cu Zonderling), si a lansat numeroase piese in colaborare cu artisti precum Zonderling, Netsky, James Blunt si, astazi, Aloe Blacc.

Lost Frequencies feat. Aloe Blacc – Truth Never Lies
Compozitori: Felix de Laet, Michael James Ryan & Aloe Blacc
Editor: Kobalt Songs Music Publishing obo Aloe Blacc Publishing, Inc. [ASCAP] / Three Little Ladies Publishing (BMI) / Tousensemble Publishing / Warner-Tamerlane Publishing Corp. (BMI)
An: 2019
ISRC: NL-F71-19-04887
(P) 2019 Found Frequencies / Armada Music B.V. under exclusive license to Roton Music

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *