metalshow

Locuri de joacă pentru copii – tema lunii iulie la HORNBACH

În timpul sezonului cald, copiii sunt tentați să se joace cât mai mult în aer liber, iar pentru a le oferi această posibilitate și în confortul propriului cămin cea mai potrivită variantă este amenajarea unui loc de joacă în grădină. Astfel, pentru a împlini așteptările celor mici, HORNBACH, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcții și grădinărit, vine în ajutorul părinților și le pune la dispoziție o serie de recomandări utile, alături de toate produsele necesare acestui proiect.

„Cei mai mulți dintre părinți își petrec o bună parte a timpului liber în locurile de joacă publice, chiar și când au un program încărcat, tocmai pentru a le face pe plac copiilor. Pentru zilele în care vor să renunțe la aceste plimbări, cea mai bună soluție este amenajarea unui loc de joacă în propria grădină, potrivit vârstei și preferințelor celor mici. HORNBACH le propune, așadar, câteva idei de amenajare și îi așteaptă cu produsele necesare în toată rețeaua de magazine“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General HORNBACH România.

Foarte îndrăgite de copii, toboganul și turnurile de joacă pot fi punctul de atracție principal al locului de joacă din propria curte. Pe lângă faptul că sunt foarte atractive pentru copii, aceste articole colorate le dezvoltă atât spiritul de aventură, cât și abilitățile fizice. Un alt element ce nu trebuie să lipsească din colțul de vară al copilului este leagănul, o metodă perfectă de relaxare și petrecere a timpului liber chiar și pentru adulți. Tocmai de aceea, specialiștii HORNBACH recomandă montarea a cel puțin două leagăne, pentru a profita de acest timp de relaxare împreună cu cei dragi.

Locuri de joaca pentru copii – tema lunii iulie la HORNBACH

Căsuțele reprezintă, de asemenea, o variantă îndrăgită de copii, având, totodată, un rol educativ. Pe lângă avantajele aduse imaginației copilului, acest articol îi va dezvolta simțul gospodăresc. Întrucât o astfel de căsuță poate fi dificil de construit, HORNBACH propune achiziționarea unor căsuțe colorate gata asamblate, fie din lemn, fie din plastic. Nu în ultimul rând, un loc foarte bun în care copilul își poate exersa creativitatea este cutia cu nisip. Prin intermediul acestui articol, cei mici au posibilitatea de a deveni arhitecții celor mai impresionante castele de nisip. Recomandarea specialiștilor HORNBACH este amplasarea cutiei ferite de razele soarelui, astfel încât copilul să își poată continua construcțiile chiar și la orele călduroase ale amiezii.

Pentru recomandări avizate legate de articolele necesare pentru locurile de joacă ale copiilor, în magazinele HORNBACH, în zona special amenajată pentru acest proiect, consultanții vor oferi informații avizate celor interesați, pe tot parcursul lunii iulie. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.hornbach.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *