Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast
Shadow

Livrat conform promisiunii: BMW Group a livrat automobilul electrificat cu numărul 1.000.000 şi atinge următorul prag al transformării

● Pieter Nota: “Avem deja următorul obiectiv în vizor: ne propunem două milioane de automobile electrificate pe şosele în doar doi ani” ● Se planifică o dublare a vânzărilor de automobile electrificate în 2022 ● Aproximativ două milioane ● BMW şi MINI Charging oferă acces la peste 250.000 de puncte de încărcare din Europa ●

Bucureşti/München. Cu puţin timp înainte de sfârşitul anului, BMW Group a sărbătorit livrarea automobilului electrificat cu numărul un milion: Pieter Nota, membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG, responsabil pentru clienţi, mărci şi vânzări, a înmânat automobilul reper în performanţa mărcii, un BMW iX. xDrive40, proprietarul său la BMW Welt, pe data de 6 decembrie. Compania a inclus un bonus special la livrare: clientul nu a primit doar cheile noului său automobil, ci şi o staţie de încărcare BMW Wallbox, inclusiv instalarea, pentru a permite încărcarea sigură şi convenabilă la domiciliu, precum şi un credit pentru încărcare publică la nivel european prin BMW Charging.

“Livrarea automobilului nostru electrificat cu numărul un milion marchează un reper în transformarea noastră – iar în vizor îl avem deja pe următorul: ne propunem să depăşim pragul de două milioane în doar doi ani”, a spus Nota. “Datorită gamei noastre de produse în continuă creştere, ne stabilim obiective de vânzări ambiţioase, în special pentru automobilele complet electrice: în 2022, ne propunem să dublăm vânzările din acest an. Până în 2025, BMW Group va livra clienţilor aproximativ două milioane de automobile electrice. Ne aşteptăm ca până în 2030 cel puţin unul din două automobile BMW Group vândute să fie electrice”, a continuat Nota.

Handing over the BMW Groups one-millionth electrified vehicle at BMW Welt in Munich on 6th December 2021

La mijlocul lunii noiembrie, BMW Group a lansat pe piaţă două produse-cheie deosebit de inovativ, BMW iX şi BMW i4. Ambele modele sunt foarte bine primite de clienţii din întreaga lume – aşa cum se reflectă în noile comenzi din întreaga lume.

Pe parcursul anului viitor, BMW Group îşi va extinde gama de produse electrificate pentru a include versiuni complet electrice ale BMW Seria 7 şi BMW X1. Model de mare volum, BMW Seria 5 va fi adăugat portofoliului electric în 2023. Urmează succesorul MINI Countryman şi Rolls-Royce Spectre complet electric. Până în 2023, compania va avea deja cel puţin un model complet electric pe şosele în aproximativ 90% din segmentele sale actuale de piaţă. În următorii 10 ani, BMW Group intenţionează să lanseze pe şosele un total de aproximativ 10 milioane de automobile complet electrice.

De la jumătatea deceniului, Neue Klasse, care este orientată fără compromisuri către o soluţie de propulsie electrică, va aduce o contribuţie semnificativă la volumul vânzărilor BMW Group.

Gama de produse MINI va fi deja exclusiv electrică până la începutul anilor 2030, iar Rolls-Royce va fi o marcă complet electrică începând cu 2030. Toate modelele noi viitoare de la BMW Motorrad în domeniul mobilităţii urbane vor fi, de asemenea, complet electrice.

Dezvoltarea cu succes a mobilităţii electrice va depinde de extinderea rapidă şi vastă a infrastructurii de încărcare. BMW Group aduce o contribuţie vitală la acest lucru. “Mobilitatea electrică are nevoie de gândire şi implementare holistice. De aceea, nu oferim clienţilor noştri doar maşini electrificate foarte atractive; ne asigurăm şi că încărcarea este uşoară şi convenabilă. Angajamentul nostru se întinde pe întreg lanţ de valori: de la produse şi servicii convingătoare, trecând prin investiţii strategice, până la construirea propriei infrastructuri de încărcare pentru companii”, spune Dr. Andreas Aumann, director BMW Group pentru managementul strategic al produsului.

BMW Charging şi MINI Charging oferă clienţilor acces la una dintre cele mai mari reţele de încărcare din Europa, formată din peste 250.000 de puncte de încărcare. Cu tariful “Activ” de la BMW şi MINI Charging, clienţii pot taxa la un tarif fix atractiv specific pieţei, care asigură transparenţă deplină. De asemenea, BMW Group oferă diverse soluţii de încărcare la domiciliu prin staţiile sale wallbox. Cu reţeaua paneuropeană IONITY de încărcare de mare putere, în care acţionarii existenţi şi noul investitor BlackRock investesc suplimentar un total de 700 de milioane de euro pentru extinderea reţelei, agregatorul partener de roaming Hubject şi furnizorul de mobilitate strategică Digital Charging Solutions GmbH, BMW Group deţine un pachet de acţiuni în trei companii care vor juca un rol-cheie în creşterea continuă a mobilităţii electrice. Cu peste 5.000 de puncte de încărcare, BMW Group operează, de asemenea, una dintre cele mai mari reţele de încărcare pentru companii din Germania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *