Shadow

LIDL câștigă premiul “Top Employer România 2017”

Lidl România obține recunoaștere internațională în calitatea sa de angajator pentru managementul și strategia de resurse umane excepționale.

Retailerul a fost desemnat recent drept Angajator de top în România. Institutul independent “Top Employers“, aflat în Amsterdam și Düsseldorf, premiază anual angajatorii de top din întreaga lume, aceia care se remarcă prin programele lor dedicate angajaților și prin oportunitățile de dezvoltare pe care le oferă. În acest an, Lidl a obținut certificarea “Top Employer“ pentru șapte țări, inclusiv pentru România.


“Un mediu profesional agreabil, respectul față de celălalt și angajații motivați contează enorm pentru noi, de aceea suntem foarte mândri că am câștigat premiile Top Employer România și Top Employer Europe”, a afirmat Frank Wagner, Președintele Consiliului de Conducere al Lidl România. Anul trecut, Lidl și-a redefinit strategia de angajator în toate țările în care este prezent. Pentru întreaga companie, prioritare sunt calitatea performanței, dinamismul și corectitudinea, indiferent de țară. “Premiul obținut reflectă eforturile noastre continue pentru îmbunătățirea calității mediului de lucru și succesul atins de noua noastră strategie de angajator. În această calitate, credem că este responsabilitatea noastră să creăm condiții de lucru atrăgătoare pentru toți cei peste 5.000 de angajați din România. În cele din urmă, dedicarea lor este principalul ingredient al succesului nostru”, a subliniat Frank Wagner.

În afară de premiul pentru Lidl România, retailerul a obținut distincții Top Employer în Germania, Italia, Grecia, Polonia, Slovenia și Slovacia. Aceste premii sunt rezultatul unui audit extern al departamentului de Resurse Umane, audit care a utilizat o metodă de evaluare dezvoltată de Institutul “Top Employers“. Printre domeniile evaluate se numără dezvoltarea leadership-ului, managementul performanței, cel al carierei și al succesiunii funcțiilor de management, compensații și beneficii, training și dezvoltare, precum și cultura organizațională.

Lidl a fost desemnat angajator de top în România datorită strategiei de management al resurselor umane care pune orientarea către angajați pe primul loc și care garantează dezvoltarea pe plan personal și profesional a angajaților.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *