free download 78 travel guides written by experts

Liceul Degrassi, sezon nou la Megamax

Elevii Liceului Degrassi, sunt tineri, frumoși, entuziaști și vin la Megamax!

La Megamax, din 10 februarie, premiera unui nou sezon al serialului pentru copii și adolescenți “Liceul Degrassi”. Vom afla aventurile incredibile, experiențele, trăirile, situațiile prin care trec și cum se vor descurca eroii noștri, doar urmărind zilnic, episoadele sezonului 11. Sezonul cel nou, are 44 de episoade și va continua să fie difuzat și în luna martie.


Liceul Degrassi  S11

Premiera: 10 februarie la ora 20:30

Sezonul 11 din Degrassi începe cu un episod special de o oră despre vacanța de primăvară, care va fi de neuitat. Atunci când trecutul cuiva ajunge din urmă prezentul altcuiva, consecințele fatale marchează întregul an școlar. La reînceperea școlii, trei personaje noi se alătură elevilor și apar triunghiuri amoroase noi și interzise dar și revelații despre eroi care ne pun pe gânduri. Toate acestea și multe altele se dezvăluie treptat în timp ce elevii din ultimul an se pregătesc de absolvire și de bal, are loc o cursă strânsă pentru a alege noul președinte al consiliului elevilor și se naște o relație ilicită… Sezonul 11 din Degrassi abordează multe subiecte relevante pentru adolescenții de astăzi, inclusiv violența bandelor, abuzul de droguri, intimidarea, identitatea de gen, sexualitatea, adolescenții părinți și poveștile de dragoste.

Despre Megamax

Megamax oferă ce este mai bun din umor, acţiune, aventură şi muzică. Cu serialele de aventură, personajele amuzante şi acţiunea live, Megamax aduce un amestec reuşit de programe pentru tineri. În această ofertă de programe la modă, copiii pot regăsi supereroii şi eroii de zi cu zi; iar prin serialele pentru tineri, adolescenţii pot experimenta situaţii asemănătoare cu cele din propriile lor vieţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *