free download 78 travel guides written by experts

Liana Stanciu vine la TVR 3

Din 11 aprilie 2009, Liana Stanciu se alătură echipei canalului TVR 3. Îndrăgit om de radio şi televiziune, Liana va fi gazda din fiecare sâmbătă a emisiunii „Club TVR 3”, un show de divertisment, cu invitaţi în platou, care se va difuza de la ora 19.30, pe TVR 3. 

Pe parcursul unei ore şi jumătate, emisiunea îşi va bine-dispune telespectatorii cu muzică de toate genurile, în interpretarea unor mari trupe şi a unor interpreţi importanţi, cu dans sau imagini inedite din arhiva TVR. De asemenea, programul va fi un bun prilej de discuţie pe diferite teme. „Club TVR 3” nu se vrea un program exclusivist, fiind deschis pentru toţi cei care au ceva interesant de spus sau de arătat.  

Sâmbătă, 11 aprilie, la „Club TVR 3”, Liana Stanciu îi va avea ca invitaţi pe Narcisa Suciu, Johhny Răducanu, Ducu Bertzi, Viorica Flintaşu şi Andreea Bălan, care ne vor cânta şi ne vor spune cum îşi vor petrece Floriile şi ce înseamnă această sărbătoare pentru ei.

„Club TVR 3” se difuzează sămbăta şi duminica. Numai ediţia de sâmbăta este realizată în Bucureşti şi este prezentată de Liana Stanciu.

Bucuresti, 08.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *