free download 78 travel guides written by experts

LG lanseaza noul telefon slim cu camera foto de 8 megapixeli, LG-KC780

Funcţiile avansate vor afişa  un zâmbet pe feţele tuturor

LG Electronics, lider în domeniul comunicaţiilor mobile, lansează noul LG-KC780, telefonul de dimensiuni reduse cu cameră foto de 8 megapixeli şi dotat cu funcţii avansate, ideal pentru fotografiile tip portret. Cu o grosime de 13.9 mm, LG-KC780 este un telefon slim care încorporează un ecran LCD de 2.4 inci. Funcţiile camerei foto au fost special create pentru a fi uşor de utilizat de către consumatori. Lentilele Schneider-Kreuznach ale camerei foto asigură claritatea şi calitatea ridicată a fotografiilor realizate.

“Am observat că majoritatea utilizatorilor de telefoane mobile folosesc camera foto încorporată pentru a face poze familiei, prietenilor sau lucrurilor importante pentru ei. Având acest insight, LG a creat telefonul LG KC780 dotat cu o serie de funcţii speciale ale camerei de 8 megapixeli pentru a oferi o calitate superioară a imaginilor”, a declarat Dr. Skott Ahn, Preşedinte şi CEO al companiei Mobile Communications.

Un număr semnificativ din tehnologiile inteligente încorporate în noul LG KC780 pun accent pe ceea ce conferă mai multă expresivitate persoanei, faţa. Funcţia Face Detection, focalizează automat obiectivul camerei pe faţa persoanei, asigurând astfel o imagine clară. Acestă funcţie se bazează pe tehnologia Smile Detection, care recunoaşte zâmbetul persoanei şi ajustează focalizarea pe acesta.

Funcţia de focalizare oferă posibilitatea captarii zambetului si astfel facilitează realizarea unor imagini în care cei fotografiaţi arata cât mai bine. Cu ajutorul funcţiei Smile Shot, camera detectează când o persoană zâmbeşte şi atunci declanşează poza. Funcţia Beauty Mode le permite utilizatorilor să îndepărteze imperfecţiunile de pe faţa persoanei fotografiate, rezultând astfel portrete luminoase şi clare.

Amintiri de neuitat pot aparea oricând şi de aceea noul LG KC780 oferă o serie de funcţii care facilitează fotografierea unor astfel de momente în orice moment şi oriunde. Fotografiile pot fi realizate şi în întuneric datorită senzorului de ajustare a luminozităţii de ISO 1600. Dacă o fotografie este prea luminoasă, setarea LG SmartLight™ o reglează în mod automat. Stabilizatorul automat de imagine asigură claritatea şi perfecţiunea imaginilor, chiar atunci când poza este realizată în mişcare.

Atunci când utilizatorul simte că o simplă fotografie nu poate imortaliza momentul sau persoana dorită, funcţia de înregistrare video D1 a telefonului LG-KC780 înregistrează clipuri video la rezoluţie pentru DVD-uri. Astfel, înregistrarile video realizate cu telefonul vor putea fi vizualizate la o calitate ridicată şi pe un televizor cu ecran de dimensiuni mari.
 
Terminalul LG-KC780 încorporează funcţii bazate pe cele mai avansate tehnologii din industria telefoniei mobile, incluzând conexiune Smart Bluetooth care oferă utilizatorilor un număr mare de opţiuni atunci când telefonul este conectat la un computer. De exemplu, camera foto a telefonului poate fi utilizată ca şi cameră web în conversaţiile online. Spre deosebire de camerele web conectate prin USB, LG-KC780 oferă pentru prima dată la nivel mondial o cameră care poate fi mutată de către utilizator, atâta timp cât telefonul se află în aria de conexiune Bluetooth.

Transferul pozelor de 8 megapixeli se realizează acum mult mai uşor prin conexiunea Bluetooth. Mai mult, setarea Smart Bluetooth permite utilizatorilor să scrie mesajele text pe computer şi să le trimită către destinatari şi totodată, să citească mesajele text primite pe telefon, direct de pe computer. LG-KC780 surprinde consumatorii nu doar prin funcţiile avansate ale camerei foto ci şi prin senzorul de mişcare (Motion Sensor Games) folosit pentru jocuri.

LG-KC780 va intra pe piaţa din Europa în luna noiembrie 2008, urmând a fi ulterior introdus în ţările din CIS şi Asia, inclusiv India, Thailanda, Hong Kong şi China. LG doreşte ca noul LG-KC780 să urmeze succesul înregistrat de Viewty şi să-şi îmbunătăţească gama de telefoane mobile cu cameră foto de 8 megapixeli, alături de cel mai recent telefon touch screen multimedia cu cameră de 8 megapixeli,  LG Renoir (LG-KC910).

Bucuresti, 09.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *