free download 78 travel guides written by experts

Let it Glow by Cupio a cucerit Bucureștiul

Peste 100 de invitate s-au bucurat de o seară strălucitoare oferită de echipa Cupio, o companie 100% românească devenită unul dintre cele mai reprezentative branduri de pe piața cosmeticelor profesionale și a produselor de make up din România.

Alături de cea mai mare influențatoare din România, Adelina Pestrițu, au fost prezente vedete, Instagrammers de beauty & lifestyle, jurnaliști și iubitori ai brandului – Majda, Monica Roșu, Beatrice Olaru, Sasha Borona, Anca Ciota, Simona Elena Țăranu, Maria Andreea, Iulia Zgripcea, Eli Roman, Diana Pârvu, Cristina Herea, pentru a sărbători un an de succes în stil Cupio.

„Sub conceptul Let it Glow by Cupio ne-am bucurat să îi avem alături și să le mulțumim pentru implicarea continuă tuturor susținătorilor noștri – colegi, influențatori, jurnaliști și clienți, fără de care Cupio nu ar exista. Povestea de succes a brandului este scrisă și împreună cu Adelina Pestrițu, ambasadoarea noastră, căreia îi mulțumim”, a declarat Răzvan Ștefănescu, Director General Cupio.

Iubitoarele de beauty au răspuns cu entuziasm și s-au bucurat de o experiență Glow totală, conceptul evenimentului refectându-se în cele mai mici detalii – catering-ul rafinat și băuturile cu aer festiv, specifice lunii decembrie.

Let It Glow by Cupio

Instalațiile creative din baloane, cadourile, decorațiunile de sezon, cabina de GIF-uri cu un backdrop interactiv i-au determinat pe cei prezenți să își depășească propriile recorduri la fotografii, InstaStories și postări în social media.

Colecțiile de sărbători, Let it Glow, pot fi găsite în toate magazinele fizice Cupio, dar și online.

Specialiștii și pasionații de beauty vor descoperi oje semipermanente și lacuri în nuanțe de sezon, produse de makeup lansate de curând și Kituri de Beauty Cadou, perfecte pentru Sărbători.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *