free download 78 travel guides written by experts

Lansarea Vinum & Carmina, împletire de vin bun, muzică și poezie, pe terasa grupului The President

Joi, 5 iulie 2018, de la ora 19, The President Pool & Lounge a lansat proiectul Vinum & Carmina, printr-o degustare de vinuri, muzică și poezie.

Gazda evenimentului de lansare a fost Corin Romanescu, CEO al Centrului de Evenimente The President, care a facut o scurtă prezentare a proiectului și a spațiilor grupului. ”Am lansat proiectul Vinum & Carmina din dorința de a veni în sprijinul tuturor iubitorilor de cultură, fie că vorbim despre poezia naturii sau literatura cultă, și a tuturor celor care iubesc vinul bun și mâncarea de calitate. Noi considerăm că vinul și poezia se împletesc și se completează iar serile pe terasa Venția le sporesc farmecul. Din aceste motive, invitatul special a primei intalniri din cadrul Vinum & Carmina a fost Conf. Univ. Dr. Răduț Bîlbîie care ne-a invitat la o călătorie culturală cu tema “Vinul si visul poetului”. În același timp, ce ar fi vinul bun fără muzică de calitate? Pentru a-l putea savura într-un mediu relaxat, am încheiat seara cu un recital de muzică românească și internațională susținut de Cover & Dance Band”, a declarat, în cadrul evenimentului, Corin Romanescu, CEO al Centrului de Evenimente The President.

Vinum & Carmina
Lansare Vinum & Carmina

Invitatul special a primei întâlniri din cadrul Vinum & Carmina, Conferențiar Universitar Doctor Răduț Bîlbîie, a pus accentul pe legătura dintre poet, poezie și vin: ”Mă bucură faptul că aveți plăcere și bucurie să ascultați poezii, fiindcă, până la urma urmei, vinul întotdeauna este întovărășit de aroma, de buchetul poeziei… Vinul reprezintă o poveste intelectuală… Vinul inspiră poetul… Vinul inspiră și aduce pe aripile basmului său dragostea… Vinul dezleagă inimile…”. Printre scriitorii ale căror versuri au fost prezentate audienței s-au numărat Ion Pillat, Nichifor Crainic, Anton Pann, Dimitrie Cantemir, Ion Minulescu și George Topârceanu.

La evenimentul de lansare au fost degustate vinuri ale Domeniului Bogdan, prezentate de somelierul Cătălin Băluță care a explicat și felul în care sunt obținute vinurile biologice. Atmosfera relaxantă a evenimentului a fost întreținută de Cover & Dance Band, parte a Tarafului București.

Despre Vinum & Carmina
Proiectul de educație în cultura vinului cu titlul ”Vinum & Carmina 2018” se desfășoară în perioada iulie-august 2018 și și-a propus să promoveze vinul bun și muzica de calitate printr-o serie de evenimente desfășurate pe terasa Veneția, în cadrul Centrului de Evenimente The President.

Pe durata proiectului sunt organizate 3 degustari de vinuri (pe 5 iulie, 26 iulie si 30 august), în cadrul cărora 3 case de vinuri partenere sunt invitate să realizeze prezentari și degustări ale unor colecții reprezentative de vinuri.

La evenimentul de lansare au participat: manageri, organizatori de evenimente, specialiști în comunicare și relații publice, specialiști de resurse umane și comunicare internă, angajați din companii românești și multinaționale, jurnaliști și public larg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *