free download 78 travel guides written by experts

Lansarea versiunii 7.6 a programului de vectorizare Scan2CAD

Producatorul britanic Softcover anunta lansarea ultimei versiuni a programului de scanare si vectorizare Scan2CAD v7.6. Software-ul este perfect compatibil cu Windows Vista si include functii imbunatatite pentru conversia deseneleor si planselor tehnice scanate in fisiere DXF ce pot fi editate in orice program CAD, CNC sau GIS. Noua versiune permite citirea, scrierea si conversia fisierelor PDF (fisiere raster) si aduce imbunatatiri majore in reducerea automata a culorilor in procesul de vectorizare. Alte imbunatariri sunt suport pentru Windows Vista, suport pentru fisiere raster,  conversia fisierelor PDF (doar imagini) in fisiere DXF(doar versiunea Scan2CAD Pro), transformarea arhivelor salvate tip raster ca PDF, pe fiecare in parte sau in serie, (doar fisiere Pro).
Pentru posesorii Scan2CAD v7, up-grade-ul la versiunea v7.6 este gratuita prin Z Spot Media SRL, distribuitor autorizat al producatorului in Romania.
 
Programul permite scanarea si editarea celor mai utilizate formate raster si ofera o paleta larga de instrumente pentru curatarea rapida a imaginilor si scanarilor murdare. Sunt disponibile presetari pentru vectorizarea automata a desenelor si planselor. Programul converteste automat desenele scanate (TIFF, BMP, CALS, PNG, JPG, etc.) in fisiere DXF ce pot fi editate in orice program CAD, CNC sau GIS. Desenele tehnice de orice dimensiune pot fi editate si vectorizate rapid la o inalta calitate, atat monocrom cat si color.
Scan2CAD recunoaste figurile de baza din desene: linii (inclusiv liniile intrerupte si punctate), arce de cerc, cercuri, hasuri liniare, sageti, curbe Bezier si text.
 
Programul nu are limita de marime a scannerului sau a documentului utilizat (poate lucra chiar cu formate mai mari de A0) si este perfect compatibil cu toate programele CAD (AutoCAD, IntelliCAD, LT, etc). Desenele sunt convertite in fisiere DXF pentru o prelucrare rapida si eficienta utilizand software-ul CAD preferat.

Bucuresti, 14.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *