free download 78 travel guides written by experts

La AFI Ploiești devii „Premiant la Shopping”

AFI Ploiești lansează campania „Premianți la shopping”! Cei care fac cumpărături de cel puțin 300 de lei din AFI Ploiești se înscriu în cursa pentru câștigarea unei excursii la Disneyland Paris și se pot bucura de șansa de a deveni Imaginea Familiei AFI Ploiești, alături de cei dragi, câștigând astfel o bursă de shopping pentru un an de răsfăț.

Începând cu 1 septembrie, AFI Ploiești îi așteaptă pe ploieșteni cu super oferte la toată gama de produse pentru începerea anului școlar și îi răsplătește pe cei care fac shopping de nota 10.

Premianti la Shopping

Astfel, până la finalul lunii septembrie, cei care achiziționează produse de cel puțin 300 de lei pot completa Carnetul de Shopping, cu ajutorul căruia se califică în cursa pentru câștigarea excursiei la celebrul parc de distracții Disneyland Paris. Desigur, ploieștenii nu trebuie să rateze nici Oglinda selfie, amplasată într-un decor asemănător unei săli de clasă. Aici își pot face o poză alături de familie, pentru a o atașa Carnetului de Shopping. Astfel vor avea șansa de a deveni, alături de cei dragi, Imaginea Familiei AFI Ploiești, câștigând o Bursă de Shopping pentru un an, în valoare de 1.000 lei lunar, oferită prin AFI Gift Card.

„AFI Ploiești este mereu aproape de clienții săi! În luna septembrie îi invităm să cumpere toate cele necesare pentru școală, să completeze Carnetul de Shopping, să își facă o poză așa cum se obișnuiește la începutul fiecărui an școlar și să intre în cursa pentru cele două premii. Această campanie este modalitatea noastră de a face întoarcerea la școală sau la grădiniță mai plăcută pentru părinți și copii și de a oferi experiențe de neuitat”, a declarat Iulia Borșan, Corporate Marketing Director AFI EUROPE.

Pentru mai multe informații despre AFI Ploiești și despre campanie, click aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *