free download 78 travel guides written by experts

KLM lanseaza curse regulate cu destinatia Hangzhou, China

KLM Royal Dutch Airlines va lansa curse regulate între Amsterdam şi Hangzhou – aeroportul Xiaoshan din China, începând cu 8 mai 2010. KLM este prima companie aeriană care oferă curse directe între Hangzhou şi Europa. Această destinaţie, a şasea din China, consolidează poziţia KLM pe o piaţă cu un ritm de creştere rapid.  

"Suntem mândri că am adăugat această destinaţie intercontinentală la reţeaua KLM, care însumează acum 63 de destinaţii. Cu acestă a şasea cursă regulată spre China, oferim acum nu mai puţin de 36 de curse pe săptămână pentru o piaţă în creştere. KLM a îmbunătăţit astfel legătura dintre China şi Europa, dar şi restul lumii", a declarat Peter Hartman, Presedinte &CEO KLM.  "Mai mult, KLM a propulsat astfel statutul de hub principal al aeroportului Schiphol. Reţeaua KLM este crucială pentru economia olandeză, contribuind la crearea unui climat de afaceri favorabil, care generează locuri de muncă şi crează oportunităţi pentru afacerile olandeze”, a adăugat acesta.

Noua cursă va fi operată de trei ori pe săptămână. Zborul KL 881 va decola de la Schiphol în zilele de luni, miercuri şi sâmbătă şi va ateriza în Hangzhou a doua zi. Zborul de întoarcere KL 882 va decola de la Hangzhou marţea, joia şi duminica şi va ateriza în Amsterdam în aceeaşi zi. Zborurile vor fi operate cu un aparat Boeing 777-200ER, care poate transporta 318 pasageri – 35 în World Business Class şi 283 în Economy Class.

Hangzhou este capitala provinciei Zhejiang, care împreună cu provincia învecinată Fujian, au o populaţie de peste 80 de milioane de oameni. Via Hangzhou, pasagerii pot beneficia de zboruri de legătură către alte destinaţii din China. Împreună cu partenerul său, China Southern Airlines, KLM oferă curse către Beijing, Chengdu, Guangzhou, Shanghai, Hong Kong şi acum Hangzhou.

Bucuresti, 22.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *