celula de arta octombrie

Kit-uri de beauty pentru ritualul de frumusețe de acasă, pe BeautyOneShop.ro

Cu siguranță întotdeauna v-ați dorit să aveți mai mult timp pentru voi, să petreceți mai mult timp acasă, să vă relaxați, să ascultați muzică și să vă bucurați în tihnă de ritualul vostru de frumusețe. Să privim partea plină a paharului și să ne acordăm zilele acestea mai multe momente nouă, îngrijirii noastre zilnice și să încercăm să ne relaxăm cât mai mult.

Ritualul de frumusețe de acasă este diferit pentru fiecare persoană în parte, însă este important să folosiți produse de îngrijire de calitate, potrivite tenului vostru. Pe BeautyOneShop.ro găsiți kit-uri de beauty ce includ branduri și produse profesionale, la prețuri speciale, ideale pentru diferite tipuri de ten.

În privința îngrijirii tenului acasă, specialiștii echipei Beauty One recomandă să vă demachiați și tonifiați tenul de două ori pe zi. Pe timp de noapte, puteți folosi un ser special, specific tratamentului urmat, peste care sa continuați cu o cremă de noapte. Dimineața nu este nevoie de ser, crema fiind suficientă.

De 1-2 ori pe săptămână este recomandat să realizați un peeling enzimatic (pași: demachiere, tonifiere, peeling, tonifiere, ser, cremă sau doar cremă, fără ser, dacă realizați tratamentul pe timp de zi).

O dată pe săptămână realizati o mască specifică tenului vostru (pași: demachiere, tonifiere, peeling, tonifiere, ser, mască, cremă).

Bruno Vassari Cleansing Beauty Pack White este un tratament de curățare intensă și depigmentare, prezentat sub forma unui pachet cu produse din linia Whitening Bruno Vassari și un dispozitiv de curățare, pe care îl poți găsi pe BeautyOneShop.ro.

Bruno Vassari Cleansing Beauty Pack White

Whitening Line este o gamă special formulată pentru tenurile cu probleme pigmentare, în căutarea de soluții profesionale de uniformizare a culorii tenului. Linia combină diferite substanțe active cu acțiune de albire a tenului, ce oferă luminozitate, inhibă acțiunea radicalilor liberi și oferă un tratament intensiv de depigmentare.

Sfaturile specialiștilor de la Beauty One în privința acestui kit de beauty:
– Începeți prin a vă curăța pielea de pe față și gât cu o cantitate mică de Creamy Cleansing Foam. Aplicați uniform și emulsifiați ușor cu apă.
– Folosiți Beauty Cleansing Device ajustând nivelul vibrațiilor în funcție de tipul dumneavoastră de piele, prin mișcări circulare pe frunte, obraji, bărbie, nas și în jurul ochilor, timp de 1-2 minute.
– Îndepărtați excesul de produs rămas cu apă din abundență și aplicați Brightening Essence Gel. Terminați tratamentul prin aplicarea cremei de protecție White Day Protection SPF15.

Pe BeautyOneShop.ro găsiți la un preț special și Bruno Vassari Cleansing Beauty Pack Collagen Booster, un tratament de curățare intensă și anti-age, prezentat sub forma unui pachet cu produse din gama Lab Division Collagen Booster și un dispozitiv de curățare.

pack dramatic reveal

Linia Lab Division Collagen Booster a fost formulată pentru tenul matur, pentru a combate și preveni apariția ridurilor, dar și a îmbunătăți fermitatea tenului. Produsele conțin ingredinete active care diminuează ridurile și liniile fine: complex de peptide, plus vitaminele C și E.

Specialiștii în cosmetică de la Beauty One te invață cum să folosești corect produsele din acest kit de beauty:
– Începe curățarea pielii cu o cantitate mică de Enzyme Cleansing Powder, emulsionează cu câteva picături de apă și aplică uniform pe față și gât.
– Continuă cu Beauty Cleansing Device, ajustând nivelul de vibrații în funcție de tipul pielii, făcând mișcări circulare pe frunte, obraji, bărbie, nas și în jurul ochilor pentru aproximativ 1-2 minute. 3. Curăță excesul de produs cu apă din abundență și aplică Power C peptide Cream. Pentru rutina de noapte, după curățare, aplică C+C Synergy Serum.

Pevonia Pack Glowing Reveal este un pachet-tratament profesional pe care îl găsiți de asemenea pe BeautyOneShop.ro, dedicat tuturor tipurilor de piele, dar în special tenului matur, ce redă strălucirea tenului, îmbunătățește aspectul pielii, diminuând liniile fine și ridurile.

Pevonia Pack Dramatic Reveal este un pachet-tratament profesional, dedicat tuturor tipurilor de piele, ce redă nivelul optim de hidratare, dar și fermitatea tenului tern.

Claudia Augustin, trainer în echipa Beauty One, a pregătit un video în care vă prezintă pachetele de îngrijire profesională pentru acasă de la Pevonia, realizate din ingrediente organice, fără parabeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *