free download 78 travel guides written by experts

Kids Party la Concorde Old Bucharest Hotel – copiii se distreaza, parintii se relaxeaza

Duminica, 29 iulie, ora 11

Iti propunem o aventura de vara pe care nu vrei sa o pierzi! Daca inca nu ai plecat din Bucuresti si vrei sa petreci timp de calitate alaturi de copiii tai, poti participa la un eveniment creat special pentru voi toti. Va asteptam pe toti la Concorde Old Bucharest Hotel, chiar in inima Bucurestiului, in Centrul Vechi. Indiferent daca ploua sau e soare, sunteti bineveniti pe taramul distractiei!

Pentru cei mici avem animatori care ii vor antrena in jocuri interactive si distractive, ii vor distra cu face-painting si modelaj de baloane. Nu putea lipsi un delicios candy bar, o multime de surprize incantatoare si amintiri placute pentru toata lumea!

Kids Party la Concorde Old Bucharest Hotel

Daruieste-le copiilor mai bine de doua ore de distractie si buna dispozitie, iar tu poti profita de aceste momente libere pentru a hoinari prin Centrul Vechi. Sau te poti relaxa pe terasa celui mai nou si elegant hotel de 4 stele din Bucuresti in timp ce savurezi o cafea aromata!

Tarif de intrare: 65 lei/copil. Cafeaua pentru parinti este inclusa.

Pentru rezervare, contacteaza-ne la +40 772 095 290.

Despre Concorde Old Bucharest Hotel

Creat special pentru noua generatie de indragostiti de calatorie, Concorde Old Bucharest Hotel ofera calitate, confort si valoare, staff prietenos si calificat si… zambete pe masura. Hotelul intruchipeaza dragostea pentru viata si calatorie, ajutand turistii sa exploreze si sa descopere un alt Bucuresti, care sa ramana in sufletele lor. Lansat in iunie 2017, Concorde Old Bucharest Hotel este o locatie vibranta, incarcata de culoare si istorie, care isi intampina zilnic oaspetii dornici de experiente inedite.

Pentru mai multe informatii, vizitati pagina oficiala www.hotelconcorde.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *