creative night talks

Kaufland România și designerul Cătălin Botezatu lansează noua colecție vestimentară „Smart Fashion Winter”

Kaufland România și Cătălin Botezatu își extind parteneriatul și lansează o nouă colecție capsulă, inspirată din tendințele pentru sezonul rece. Articolele vestimentare și accesoriile din colecția Smart Fashion Winter sunt disponibile exclusiv în rețeaua de magazine Kaufland din întreaga țară, începând cu data de 24 noiembrie.

Noua colecție capsulă propune ținute moderne și sofisticate pentru femei și bărbați, venind în întâmpinarea celor care vor să-și împrospăteze garderoba pentru sezonul rece. Din materiale de calitate, semnate de celebrul designer, articolele vestimentare din colecția Smart Fashion Winter sunt practice, confortabile și simplu de integrat în stilul personal.

Kaufland România Cătălin Botezatu Smart Fashion Winter

Colecția de iarnă cuprinde peste 20 de piese versatile, ușor de asortat și purtat pentru diverse ocazii – de la jachete și pulovere călduroase pentru zilele reci, la cămăși și rochii sofisticate pentru petrecerile de sărbători sau chiar compleuri lejere pentru serile de relaxare, petrecute în fața televizorului.

„Iarna e o provocare din punct de vedere stilistic pentru mulți dintre noi. Când vrei să te îmbraci și gros, dar să arăți și bine, lucrurile se complică. De aici m-am inspirat pentru noua colecție – am vrut să le ofer pasionaților de fashion articole care arată bine indiferent cum aleg să le combine, dar care totodată sunt și confortabile, pentru că materialele de calitate pe care le-am folosit sunt călduroase și extrem de plăcute la atingere”, a declarat Cătălin Botezatu.

„Parteneriatul nostru cu designerul Cătălin Botezatu a devenit o tradiție și, de ce nu, chiar o tendință în sine. Produsele semnate de el sunt foarte bine primite de clienții noștri și se epuizează în timp record, iar asta nu face decât să ne bucure. Prin această colaborare, am reușit să le oferim clienților noștri o călătorie în lumea modei, la prețuri accesibile”, a declarat Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.

Piesele din colecția Smart Fashion Winter pot fi achiziționate la prețuri accesibile, exclusiv în rețeaua de magazine Kaufland România, începând cu data de 24 noiembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *