free download 78 travel guides written by experts

K Tech – Ultra PRO ofera noua gama de laptopuri Packard Bell

pe platformă Intel Santa Rosa

K Tech – Ultra PRO oferă, în reţeaua de magazine Ultra PRO Computers, noi modele de laptopuri Packard Bell construite pe platforma Intel Santa Rosa.

Noile soluţii portabile de la Packard Bell se adresează atât segmentului multimedia, cât şi segmentului business.

Noua generaţie a platformei mobile Intel Centrino Duo (Santa Rosa) oferă utilizatorilor un nivel de performanţă la parametri superiori, putere de procesare sporită, un timp de reacţie excelent şi durată de viaţă extinsă a bateriei.

Cu noile modele de laptopuri, utilizatorii vor putea rula simultan mai multe aplicaţii solicitante din punct de vedere al resurselor. De asemenea, ca atribut excelent al mobilităţii, funcţia de administrare a consumului de energie, deosebit de eficientă, oferă o durată de viaţă extinsă a bateriei.

În plus, modul de conectare la reţea, Intel® Next Gen Wireless N, asigură compatibilitatea cu standardul KEDRON 802.11.a/g/n WLAN, ceea ce permite o viteză mai mare de transfer pentru date şi extinderea de până la două ori a ariei de acces wireless.

Dedicat segmentului multimedia, modelul Packard Bell EasyNote SB85, cu un display de 17”, încorporează tehnologia Intel® Clear Video, ce permite obţinerea unei experienţe video îmbunătăţite, de înaltă definiţie. În plus, placa video NVIDIA GeForce Go 8600M,  cu suport nativ pentru DX 10, oferă pasionaţilor de jocuri suportul necesar aplicaţiilor de ultimă generaţie.

Bucuresti, 1.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *