free download 78 travel guides written by experts

Jamie Oliver vine la TVR 2 cu un nou sezon

Ucenicul lui Jamie (JAMIE’S CHEF – Anglia, 2007)

Duminică, 13 aprilie, de la ora 15.30, îndrăgitul bucătar Jamie Oliver vine la TVR 2 cu un nou sezon. Este vorba de Ucenicul lui Jamie, un nou documentar cu opt episoade, în care acţiunea se va concentra pe o competiţie inedită şi pe câştigătorul acesteia. De câţiva ani buni, Jamie Oliver conduce un restaurant, realizează emisiuni şi documentare pentru televiziune, se implică în politică şi în schimbarea alimentaţiei şcolarilor, conduce fundaţia Fifteen, scrie cărţi, face reclame comerciale şi are grijă de familie. Şi cum toate aceste activităţi nu erau destule pentru energicul Jamie, acesta a demarat în urmă cu ceva timp un proiect special de ajutorare a 50 de tineri cu situaţii sociale dificile. Astfel, în cadrul fundaţiei Fifteen, tinerii au învăţat tainele bucătăriei de calitate, având şansa de a se califica într-o meserie apreciată şi căutată.

Fie că a fost vorba de foşti hoţi de buzunare sau de maşini, de tineri dependenţi de droguri sau alcool, sau de mame singure fără o meserie, Jamie le-a dat tuturor şansa egală de a-i călca pe urme. După absolvirea cursului, tinerii au găsit locuri de muncă în restaurantele din întreaga Anglie. Acum însă, în documentarul Ucenicul lui Jamie, cei 50 se vor reuni, pentru că Jamie are o nouă provocare pentru ei.

Fiecare trebuie să-şi demonstreze măiestria într-ale gătitului, pregătind ceva special pentru Jamie. Câştigătorul competiţiei va fi ajutat de Jamie să-şi deschidă propriul restaurant!

Bucuresti, 09.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *