free download 78 travel guides written by experts

Jaguar Land Rover confirmă suspendarea temporară a producției în uzinele din Marea Britanie

Jaguar Land Rover confirmă suspendarea temporară a producției în fabricile sale din Marea Britanie începând cu această săptămână, decizie luată în contextul pandemiei de coronavirus.

Compania intenționează reluarea activității din data de 20 aprilie, însă hotărârea va fi luată în funcție de evoluția circumstanțelor actuale.

Jaguar Land Rover acționează în conformitate cu recomandările emise de NHS și Public Health England, pentru a minimiza răspândirea coronavirusului, implementând, totodată, planuri de protecție ce asigură continuitatea afacerii.

Compania își va relua activitatea de producție de îndată ce condițiile vor permite acest lucru.

Jaguar logo

În momentul de față, fabricile Jaguar Land Rover din Brazilia și India continuă să funcționeze în parametri normali. În China, activitatea începe să revină la normal, astfel că joint-venter-ul localizat acolo a reluat producția încă din 24 februarie.

Pentru Jaguar Land Rover, sănătatea și siguranța au un rol extrem de important, astfel, compania vine în sprijinul comunităților globale cu toate mijloacele pe care le are la dispoziție.

Land Rover logo

Decizia vine ca urmare a anunțului făcut recent de Jaguar Land Rover, care vizează suspendarea temporară a producției la uzina din Nitra, Slovacia, începând cu 20 martie, și confirmarea de către Magna că operațiunile sale de fabricare a vehiculelor din Graz, Austria, sunt întrerupte până la 30 martie a.c.

Mai multe detalii despre Land Rover:
Facebook: https://www.facebook.com/LandRoverRomania/
Instagram: https://www.instagram.com/landroverromania/
Website: https://www.landrover.ro/

Mai multe detalii despre Jaguar:
Facebook: https://www.facebook.com/JaguarRomania/
Instagram: https://www.instagram.com/jaguar_romania/
Website: https://www.jaguar.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *