Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Iunie: luna copilăriei la AFI Ploiești

De Ziua Internațională a Copilului, AFI Ploiești recreează pentru copiii de toate vârstele o lume a poveștilor și a distracției, cu numeroase surprize: sesiune foto cu personajele Disney preferate, Minnie și Mickey Mouse, baloane și vată de zahăr, paradă Minion, Minnie și Mickey, concert Andra Gogan, vocea Doctoriţei Pluşica.

Bucuria de a fi copil presupune lipsa grijilor, încrederea că totul este posibil, iar AFI Ploiești își dorește să prelungească această bucurie și dedică luna iunie copilăriei fără vârstă, prin campania „Ești un copil toată viața. Pentru părinți”. În perioada 8 – 18 iunie 2017, cei care vizitează centrul comercial și achiziționează produsele preferate, în valoare de 150 lei, sunt recompensați pe loc de AFI Ploiești cu un premiu garantat.

1-iunie_afi-ploiesti
„1 iunie este o zi specială pentru toată familia, nu doar pentru cei mici. De aceea, anul acesta, AFI Ploiești transformă prima lună a verii într-o sărbătoare a copilăriei, care debutează cu  întâlniri cu personaje de poveste, un concert special al Andrei Gogan și continuă cu o campanie specială în cadrul căreia poți câștiga premii instant. Abia așteptăm să înceapă distracția”, a declarat Iulia Borșan, Corporate Marketing Manager, AFI EUROPE.

Partenerii campaniei „Ești un copil toată viața. Pentru părinți” sunt: Magazin Certificat Lego, SMYK All for Kids, Gymboland, Maxfun, Starbucks, Gloria Jean’s Coffees, Ted’s Coffee, Cofetăria Le BonBon, World Class, Gerovital, Flormar și cora.

Pentru mai multe informații despre activităţile pentru copii pregătite în data de 1 iunie și despre campanie, accesați pagina de Facebook, www.facebook.com/AFIPloiesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *