Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

”iUmor” continuă căutarea pentru cele mai bune numere de comedie din întreaga lume

Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România continuă preselecțiile pentru cel de-al cincilea sezon, iar înscrierile se pot face pe adresa https://casting.a1.ro/iumor/.

Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac sunt cei trei jurați ”iUmor” în fața cărora sute de umoriști din toate țările lumii și-au prezentat cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație. Persoanele care vor să participe în noul sezon se pot înscrie pe adresa casting.a1.ro.

echipa iUmor

Cei care cred că îi pot impresiona cu simțul umorului și al spectacolului pe cei trei jurați „iUmor”, nu trebuie să rateze castingul pentru noul sezon al emisiunii.

Fiecare dintre cele trei vedete își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie, care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *