metalshow

“Istoria iubirii” – o tulburatoare poveste de dragoste

O poveste de dragoste superba, scrisa cu inteligenta si har: Istoria iubirii

# Bestseller international, vandut in peste 30 de tari
# In 2007, romanul Istoria iubirii urmeaza a fi adaptat pentru marele ecran in regia lui Alfonso Cuaron

Una dintre cele mai puternice si mai originale voci ale literaturii americane actuale, tanara scriitoare Nicole Krauss a cucerit cititorii de pe ambele maluri ale Atlanticului. Romanul Istoria iubirii (The History of Love), publicat la inceputul anului 2005, este tradus in peste 30 de tari, numarandu-se printre cartile finaliste la Orange Prize for Fiction in 2006 si aflandu-se pe lista International IMPAC Dublin Literary Award pe 2007. Tot in 2006, romanul Istoria iubirii a fost nominalizat, in Franta, pe lista scurta la Prix Femina Etranger si Prix Medicis Etranger.

"Am vrut sa scriu despre puterea cartilor de a ne schimba viata, dar mai cu seama despre dragoste si pierderea ei. Iar Istoria iubirii este o carte despre dorinta oamenilor de a-si umple tacerea singuratatii cu ganduri, trairi, imagini si de a-si inventa o lume numai a lor ca sa supravietuiasca." (Nicole Krauss)

O carte misterioasa strabate spatiul si timpul — din Polonia anilor '40 pana in New Yorkul zilelor noastre — si schimba pentru totdeauna destinele celor care au bucuria sa o citeasca. O fata numita Alma, dupa eroina din romanul al carui autor a iubit o singura data, încearca sa gaseasca raspunsul la intrebarile incuietoare ale vietii. O poveste superba, vie, scrisa cu inteligenta si har, care ne reda intreaga bucuria lecturii.

"O carte care iti taie rasuflarea." (The Spectator)

Lansarea romanului Istoria iubirii va avea loc marti, 6 martie.

Bucuresti, 14.2.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *