Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

IQworkshop

Cursurile care formeaza viitorii profesionisti de televiziune

Iti doresti o cariera in televiziune? Nu ai pregatirea corespunzatoare? Fa primul pas: inscrie-te la IQworkshop!

IQ Casting ofera 10 burse sociale, asigurand participarea fara taxa de inscriere a unor cursanti selectati dupa criterii obiective.

Ce este IQworkshop?
IQworkshop este unica alternativa a unei cariere in televiziune, pentru toti cei interesati, dar care nu au studii de specialitate. Workshop-ul se adreseaza tuturor celor care doresc sa urmeze o cariera in domeniul audiovizualului, indiferent de varsta si pregatire, deoarece noi suntem convinsi ca oricine isi poate descoperi si imbunatati potentialul daca are ocazia.
Cursurile au drept scop exploatarea si dezvoltarea propriului potential si isi propun sa initieze si sa formeze viitorii oameni de televiziune.
Pe parcursul a doua sesiuni, se vor aduce fata in fata cursanti, viitori aspiranti la statutul de „profesionisti de televiziune”, si reprezentanti de elita ai audiovizualului: vedete, producatori, realizatori, regizori, redactori, operatori etc.

Care sunt avantajele IQworkshop?
·    Participi la primul atelier de televiziune cu sesiuni deschise
·    Afli cum te simti in fata unei camere de luat vederi, cum este cand citesti de pe prompter sau cand ti se „sufla” in casca si te confrunti cu provocarile pe care ti le lanseaza IQworkshop.
·    Cursurile sunt 100% practice, se vor desfasura intr-un studio de televiziune, vor fi prezidate de prestigiosi oameni de televiziune, care iti vor impartasi din experienta lor.
·    La terminarea cursului, vei primi o diploma, care atesta participarea, o scrisoare de recomandare din partea vedetelor de televiziune prezente si un set de fotografii profesionale in format digital.
·    Prin relatiile profesionale pe care IQ Casting le detine cu televiziunile centrale si locale din Romania, ca absolvent vei fi recomandat pentru angajare, fiind informat in permanenta asupra oportunitatilor de angajare in cadrul televiziunilor partenere.

In ce perioada se desfasoara IQworkshop?
IQworkshop organizeaza periodic astfel de cursuri, de 2 ori pe luna, in doua sesiuni, una dedicata televiziunii si una dedicata actoriei. Fiecare sesiune se desfasoara pe parcursul a trei zile (vineri, sambata si duminica). Cursurile se vor desfasura in prima faza in Bucuresti, in diferite locatii, cu logistica profesionala de televiziune.
In zilele de 2-3-4 iunie 2006, IQ Casting, prin intermediul IQworkshop, organizeaza primul workshop dedicat televiziunii, care va avea loc intr-unul dintre studiourile unui renumit post de televiziune.
Va prezida Dan Negru!

Cand si cum te poti inscrie la IQworkshop?
Inscrierile se fac pana pe data de 1 iunie 2006, la sediul central IQ Casting din Bucuresti, Str. Dionisie Lupu nr. 74, et. 1, ap. 9, interfon 9C, tel. 021-3185862/ 0744.434.477. 
Taxa de participare este de 170 lei RON sau 1.700.000 lei vechi.
Informatii suplimentare puteti obtine pe e-mail: contact@iqcasting.ro.
Locurile sunt limitate! Cursurile se vor desfasura in limita a 100 de cursanti.

Bucuresti, 25.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *