free download 78 travel guides written by experts

iQuest Group lanseaza site-ul de solutii IT dedicate pietei romanesti

Compania germana iQuest Group a lansat www.iquest.ro, o pagina web destinata pietei din Romania. iQuest isi accentueaza si extinde astfel prezenta pe piata romaneasca pentru a facilita accesul mediului de business la servicii si solutii IT de calitate. Astfel de solutii sunt Enterprise Resource Planning, Customer Relationship Management, Business Intelligence sau Management de Documente si Colaborare. Acest tip de aplicatii sunt critice pentru succesul afacerilor si pentru imbunatatirea capacitatii firmelor de adaptare rapida la schimbarile pietei.

iQuest aduce in Romania experienta a peste 11 ani in implementari de succes ale solutiilor IT ce acopera cele mai diverse domenii: telecomunicatii, servicii financiare, retail, productie, logistica, media, farmaceutica, servicii aeriene, servicii postale etc. Companii din Germania, Suedia, Franta, Elvetia, Marea Britanie si Romania precum HP, Virgin Atlantic, Vodafone, Lloyds, Pinnacle Systems, Libri au beneficiat de solutii si servicii IT dezvoltate de echipa iQuest. Grupul german doreste sa aduca pe piata romaneasca cat mai mult din expertiza acumulata in domeniu si din resursele tehnice avansate provenite din practica indelungata si din programele de parteneriat pe termen lung cu firme de renume mondial ca Microsoft, Oracle, ATG si Metastorm.

Printre cele mai importante solutii IT oferite de iQuest se numara Business Intelligence, un instrument complex pentru monitorizarea si cresterea performantei afacerilor, Customer Relationship Management, o aplicatie esentiala pentru imbunatatirea relatiei cu clientii si pentru cresterea vanzarilor sau Enterprise Resource Planning, o solutie organizata pe module ce acopera toate departamentele functionale ale firmei si care permite gestionarea integrata a afacerii.

“Dincolo de implementarea solutiilor IT esentiale intr-o companie, dorim sa ajutam clientii sa inteleaga necesitatea acestora, rolul lor si factorii care determina nevoia de innoire si optimizare a infrastructurii IT. Astfel, putem sa ajutam companiile sa isi organizeze eficient activitatea si sa obtina reducerea costurilor”, afirma Cornelius Brody, Chief Executive Officer iQuest Group.

Site-ul nou lansat furnizeaza informatii, prezentari si studii de caz utile managerilor si specialistilor IT. Ca argument pentru necesitatea solutiilor IT de top, o sectiune speciala este dedicata proiectelor internationale si romanesti realizate pana acum de iQuest Group.

Despre iQuest:

iQuest beneficiaza de expertiza a peste 11 ani de activitate in dezvoltare, integrare si implementare de solutii IT complete pentru afaceri. Printr-o echipa de peste 260 de specialisti, iQuest ofera solutii profesioniste pentru companii din Germania, Marea Britanie, Romania, Elvetia, Franta si Suedia.

Bucuresti, 23.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *