Shadow

Între 1 și 4 iunie, Colosseum Mall organizează activități educative și recreative cu scopul de a descoperi noi talente în rândul copiilor

Cu ocazia Zilei Copilului, Colosseum Mall va pregăti o serie de activități cu rol educativ și recreativ pentru copii. Timp de 4 zile, între 1 și 4 iunie, cei mici vor avea ocazia să își testeze creativitatea sau să își descopere noi talente în cadrul unor evenimente speciale organizate de centrul comercial.

Toate aceste activități fac parte integrantă din noua campanie Descoperă-i noi talente copilului tău”, cu scopul de a oferi părinților și copiilor un mod inedit de a-și petrece timpul liber și de a celebra Ziua Copilului.

Astfel, începând cu data de 1 iunie, pănă pe data de 4 iunie inclusiv, copiii vor fi invitați pe Aleea Vedetelor din Colosseum Mall, unde vor descoperi mai multe zone interactive, care vor avea rolul de a le stimula creativitatea, de a le stârni curiozitatea și, nu în ultimul rând, de a le pune în valoare potențialul.

Printre zonele special amenajate cu această ocazie, se vor regăsi studiourile TikTok, Instagram, TV, radio, muzică, modelling și fotografie. În fiecare dintre aceste zone dedicate, copiii vor avea oportunitatea să interacționeze, să învețe lucruri noi și să descopere lumea fascinantă a fiecărui domeniu în parte.

Colosseum Mall _Evenimente 1-4 iunie

În studio-ul Tik Tok și Instagram, copiii vor găsi un spațiu colorat, plin de texturi și elemente creative, pentru a învăța să realizeze cele mai bune poze sau clipuri care să îi pună în valoare în social media. Cei atrași de lumea televiziunii, vor avea la dispoziție studio-ul Kids TV, care le va permite să interacțiuneze cu elemente specifice, să citească de pe prompter, să se înregistreze sau chiar să intre în rolul prezentatorilor de știri, toate acestea petrecându-se sub supervizarea unor specialiști în domeniu.

La fel de fascinantă va fi și zona amenajată sub forma unui studio de radio, unde copiii vor putea testa playlist-uri sau vorbi la microfon, similar unei emisiuni în direct.

La rândul lor, iubitorii de modelling și fotografie vor învața magia pozatului, în lumina blitz-urilor cu fundaluri diverse, iar cei atrași de muzică vor putea încerca diverse intrumente muzicale și trucuri, alături de coordonatori, într-o atmosferă distractivă.

Mai mult decât atât, toți vizitatorii vor putea profita de promoții și oferte speciale disponibile în magazinele găzduite de centrul comercial și vor avea ocazia să descopere cele mai noi colecții adresate sezonului estival. Printre magazinele care vor avea oferte speciale în această perioadă în Colosseum Mall, se regăsesc Smyk All For Kids, 4F și Penti.

Accesul la activitățile organizate de Colosseum Mall în perioada 1-4 iunie 2023 este gratuit.

Pentru mai multe detalii vă invităm să accesați www.thecolosseum.ro.

Program activități copii, 1-4 iunie 2023, Colosseum Mall

Joi, 1 iunie 2023

12:00-14:00 I 17:00-19:00

  • Studio Tik Tok și Instagram
  • Studio radio

Vineri, 2 iunie 2023

12:00-14:00 I 17:00-19:00

  • Studio Tik Tok și Instagram
  • Studio Televiziune Kids TV

Sâmbătă, 3 iunie 2023

12:00-14:00 I 17:00-19:00

  • Studio Tik Tok și Instagram
  • Studio modă și fotografie

Duminică, 4 iunie 2023

12:00-14:00 I 17:00-19:00

  • Studio Tik Tok și Instagram
  • Studio muzică

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *