free download 78 travel guides written by experts

Interactioneaza! Creeaza-ti propriul univers Pepsi

MORE OF YOU
MORE FOR YOU

Pepsi te incurajeaza să-ţi exprimi personalitatea! In lumea Pepsi nu există standarde, nu există bariere, nu există nimic impus… Ea este construită de tine, de ceea ce iţi place şi te defineşte!

Împreună dăm startul unei noi campanii! Noul spot TV sub sloganul More of You/More for You te provoaca sa iti creezi lumea aşa cum ţi-o doreşti. Fără limite, fără reguli! Cu cât te exprimi mai mult, cu atâta primeşti mai mult de la Pepsi!   Implicarea activă în campanie începe odată cu derularea noului spot intitulat generic „Photocan”, o poveste cu şi despre adolescenţi. Clasica situaţie în care el işi doreşte o întâlnire cu ea. El reuşeşte să o impresioneze prin ideile lui neconvenţionale din lumea modernă, interactivă. Tot ce este original, tot ce ţi se pare cool, tot ce iţi poţi dori în universul tău Pepsi. Fii curios şi află cum te poţi implica mai mult, cum poţi influenţa şi personaliza in lumea Pepsi! Sună la numarul de telefon afişat in spot (021 207 76 46) şi află care este surpriza noastră! Intră şi tu pe www.pepsi.ro, unde povestea celor doi şi povestea ta continuă!

„Pepsi este un brand care inovează permanent şi care se adresează preponderent tinerilor. De data aceasta am decis să concretizăm îndemnul făcut către consumatori de a se implica in lumea Pepsi, lume pe care ei o crează si o personalizează in funcţie de ceea ce simt faţă de brand, dar şi de obiceiurile lor zilnice. Prin acest concurs consumatorii vor interacţiona cu brandul şi ne vor spune mai multe despre cine sunt ei”, a declarat Călin Clej, CSD Marketing Manager PepsiCo România.

Campania este promovată printr-un spot TV, machete de presa, activare online – www.pepsi.ro – şi POSM-uri.

Bucuresti, 31.01.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *