metalshow

InnoEnergy are un nou partener strategic: MOL Group

InnoEnergy a semnat un acord de parteneriat cu MOL Group, prin care ambele companii se angajează să desfășoare activități care să sprijine dezvoltarea inovației energetice.

Semnarea oficială a documentului a avut loc pe 22 Noiembrie la Budapesta, în cadrul competiției finale PowerUp!, organizată de către InnoEnergy din Europa Centrală. MOL Group a fost sponsorul principal al competiției.

MOL Group este una dintre cele mai mari companii din sectorul gazului și petrolului din Europa Centrală și de Est, în timp ce InnoEnergy este cel mai mare accelerator din sectorul cleantech. Cooperarea va include domenii-cheie pentru activitățile InnoEnergy: educație, proiecte inovatoare și servicii de construcții.

PowerUp! A,C, logo

MOL Group va deveni un participant activ al comunității InnoEnergy și va lua parte la evenimentele importante ale industriei, programe de training, prioritizând colaborările cu inovatorii. Pentru Jakub Miler, Chief Executive Officer pentru InnoEnergy Europa Centrală și semnatar al acordului, avantajele sunt beneficii mutuale:
”Start-up-urile noastre câștigă acces direct și abilitatea de a lucra cu un jucător internațional. MOL investește în cea mai mare platformă de inovatie deschisă din sectorul cleantech din lume, cu un focus specific pe zona strategică MOL din Europa Centrală și de Est.”

Zsolt Winkler, șeful Centrului Open Innovation, MOL Group, spune: ”Preluarea comunității de startup reprezintă un pas esențial pentru atingerea unuia dintre principalele obiective ale strategiei noastre din 2030: să devenim prima alegere a consumatorilor. Credem că parteneriatul cu InnoEnergy ne va ajuta să devenim o parte vitală a ecosistemului european de inovare și suntem entuziasmați să lucrăm împreună cu aceștia pentru proiectele viitoare.”

”Prin unirea forțelor cu MOL Group, una dintre cele mai mari companii din Europa Centrală și de Est, pășim într-o altă etapă de referință a acestui an. După Rafako, MOL este un alt jucător global în Europa Centrală, care reiterează ambiția de a contribui la crearea unei noi direcții pe piața europeană și curajul de a juca un rol de lider în revoluția în curs de desfășurare a pieței mondiale de energiei și mobilitate” – a adăugat Jakub Miler, organizatorul competiției PowerUp! și CEO Inno Energy Europa Centrală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *