Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Informeaza-te pentru a tine pasul cu tehnologia

Tehnologia face parte din viata noastra de zi cu zi si adesea pare ca evolueaza atat de repede incat nu putem tine pasul cu ea. Astfel, avem nevoie de diferite ghiduri si tutoriale, dar si de surse de incredere atunci cand cautam sa aflam cele mai noi stiri IT.

De ce e bine sa citesti stiri din IT?

Asa cum spuneam mai sus, tehnologia avanseaza rapid. Odata cu acest lucru apar alternativa mai bune la programele si gadget-urile care existau inainte, dar si hackeri care incearca sa se adapteze fiecarei schimbari si sa gaseasca noi moduri de a profita de bresele in securitate.

stiri tech

sursa foto

Astfel, fiind conectat la ce se intampla in jurul tau nu iti va fi greu sa iei decizii mai bune de cumparare atunci cand apare un nou telefon pe piata, dar vei reusi si sa te feresti de eventualele atacuri cibernetice in trend la momentul actual.

Spre exemplu, un site pe care il poti citi este calculatorescu.ro, acesta aduna lunar cele mai noi informatii din domeniul IT intr-un articol pe care il poti parcurge la fiecare inceput sau sfarsit de saptamana. Astfel, poti ramane conectat la ce se intampla fara a fi nevoie sa accesezi mai multe articole sau surse.

Calculatorescu.ro este un site de tehnologie lansat de Marius Calin din dorinta de a oferi acces gratuit cititorilor la ghiduri de cumparare, tutoriale si review-uri de tip hands on.

Ce probleme pot rezolva ghidurile si tutorialele?

Tutorialele exista pe pamant cu mult dinaintea inventarii internetului si, cu siguranta, daca toata tehnologia ar disparea, acestea inca ar fi prezente, transmise prin carti sau pe cale verbala.

Numarul de probleme pe care il poti rezolva prin ghiduri si tutoriale este teoretic infinit deoarece, de fiecare data cand apare o problema noua, cineva va incerca sa gaseasca moduri de a o rezolva si va si reusi la un moment dat.

Atunci cand vorbim de tehnologie, cele mai cautate sunt ghidurile de cumparare si tutorialele care rezolva anumite probleme care nu te lasa sa iti desfasori activitatea in liniste sau pur si simplu te streseaza. Printre aceste probleme amintim telefoanele care se misca incet, programele care dau erori, Windows-ul care nu se comporta asa cum dorim, etc.

De cele mai multe ori, tutorialele si ghidurile se unesc sub o umbrela comuna pentru a oferi cititorului toate informatiile de care are nevoie.

Spre exemplu, daca ai un PC sau laptop care se misca incet din cauza faptului ca se incalzeste prea mult vei descoperi ca trebuie sa schimbi pasta termoconductoare, proces pe care cel mai bine il faci intr-un service autorizat, mai ales daca device-ul e inca in garantie.

In cazul in care partea hardware a unui PC iti este cunoscuta, cel mai probabil iti vei asuma riscul si vei incerca sa faci acest proces singur cu ajutorul unui tutorial, dar inainte de a te apuca probabil cei cauta si care este cea mai buna pasta termoconductoare pentru a te asigura ca daca tot o schimbi sa o faci cum trebuie.

In concluzie, trebuie sa te informezi constant pentru a tine pasul cu tehnologia si a face fata tuturor schimbarilor care apar in peisajul IT. Prin simpla citire a unor stiri o data pe saptamana poti afla informatii cu privire la produsele care urmeaza sa apara (produsele din gama veche vor primi un discount, deci le poti cumpara mai ieftin), dar si avertizari cu privire la ce tentative de tip phishing sau atacuri cibernetice mai umbla pe internet pentru a te preveni sa nu cazi si tu victima acestora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *