Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Informatiile legate de horoscop, mereu prezente in mass-media

Se spune ca presa ofera publicului ceea ce acesta isi doreste. Este evident astfel ca interesul romanilor pentru zodii si horoscop este foarte mare, tinand cont de prezenta informatiilor de specialitate la TV, radio, in presa scrisa si mai ales pe internet (new media). Daca ne gandim la televiziune, stirile / informatiile generaliste sunt insotite de cateva rubrici specifice – sport, meteo si… horoscop. In special dimineata, caci oamenii doresc in general sa afle ce le rezerva astrele, cum le va fi “destinul” in acea zi. Pentru unii, este pur divertisment. Pentru altii este ceva de mare interes.

Credinta in informatiile legate de horoscop tine de cum se raporteaza fiecare la astfel de elemente. Cert este ca astrologia este o stiinta pe care oamenii au apreciat-o din vechime. Exista horoscop clasic european, dar si horoscop chinezesc. Cele doua sunt destul de diferite ca modalitate de analiza si “prognoza” si ambele atrag interesul publicului. Se poate constata chiar ca romanii sunt tot mai interesati de zodiile chinezesti, in timp ce in trecut majoritatea nici nu cunosteau astfel de date.

Conform ezodii.com, site care ofera horoscop periodic in cele doua variante (horoscop european si horoscop chinezesc), “astrologia studiaza interactiunea planetelor, a Soarelui si Lunii, precum si semenele zodiacale. Exista baze matematice ale acestor studii, care au evidentiat o ciclicitate a evenimentelor. Fiecare semn zodiacal reprezinta diverse aspecte ale umanului. Berbecul deschide ciclul, Pestii il inchid”. Pe acelasi website pot fi aflate informatii utile si despre numerologie si chiromantie, alte subiecte de interes in randul publicului.

Chiromantia mai este cunoscuta si ca “citit in palma” si este o arta mistica, originara din India. Mai departe, s-a raspandit in alte regiuni, inclusiv in Tibet, China, Egipt si Grecia. De obicei, chiromantia se concentreaza pe formele si lungimea formelor din palma unei persoane. Multi stiu despre linia vietii si linia inimii, cele mai cunoscute astfel de elemente. Dincolo de publicatiile si website-urile de specialitate, informatii despre toate acestea pot fi gasite tot mai des in mass-media generalista, in special in publicatii si rubrici de lifestyle.

iSursa foto: Pixabay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *