free download 78 travel guides written by experts

Infinit Solutions lanseaza site-ul de prezentare al Adama si minisite-urile proiectelor rezidentiale

din portofoliu

Adama lansează împreună cu Infinit Solutions noile site-uri de prezentare, atât Adama.ro, cel corporate, cât și minisite-urile proiectelor dezvoltate de companie în București și orașele importante din România, ca parte din campania de repoziționare online.

Componenta online vine ca o completare a campaniilor TV și radio realizate în vara acestui an pentru Adama. Infinit Solutions, a dezvoltat şi implementat – strategia de comunicare online, subliniind valorile brandului, printre care se numără şi conceptul de calitate accesibilă.  

Alina Necula- Marketing Manager Adama: ”Această lansare face parte din procesul de  repoziționare a proiectelor dezvoltate de Adama în mediul online românesc. Site-urile beneficiază de un design fresh, interactiv și oferă clientului toate informațiile relevante despre proiectele noastre, de la planuri de prezentare, la sisteme și metode de finanțare pentru achiziția unei locuințe noi.”

Atât site-ul de prezentare al companiei cât și minisite-urile proiectelor au un design adaptat perfect noilor tendințe, asigură o navigare intuitivă și facilă pentru o experiență cât mai placută și un acces ușor la informațiile pe care orice client dorește să le afle inainte de a ajunge la biroul de vânzări, începând de la locație, tipuri de apartamente și planurile aferente, până la ofertele disponibile pe piață.

Valentin Epure, Head of Infinit Interactive, divizia de online a Infinit Solutions: ”Am ales o abordare ce pastrează linia de comunicare a dezvoltatorului imobiliar Adama, punând accentul în primul rând pe informația structurată în secțiuni bine determinate, ușor de identificat și urmărit. Animațiile flash și funcționalitățile care permit utilizatorilor să vadă în detaliu apartamentele disponibile în proiecte, subliniază nota de interactivitate pe care am dorit să o conțină.”

Totodată, Adama își propune ca prin intermediul site-ului să promoveze intens proiectele dezvoltate în Romania, atât la nivel național cât și la nivel internațional, subliniind  de asemenea dimensiunea investițiilor în sectorul imobiliar din regiune.

Minisite-urile proiectelor Adama lansate de Infinit Solutions sunt: www.evocasa-armonia.ro www.evocasa-completa.ro, www.evocasa-optima.ro, www.evocasa-orizont.ro, www.evocasa-selecta.ro , www.evocasa-uptown.ro si www.evocasa-viva.ro .

Adama este un dezvoltator imobiliar de vârf, activ în România, Moldova, Ucraina şi Turcia. Compania dezvoltă în prezent circa 45 de proiecte rezidenţiale şi comerciale, însumând milioane de metri pătraţi în diverse stadii de planificare şi execuţie. Adama a livrat până la sfârşitul anului trecut sute de apartamente, urmând ca până la sfârşitul lui 2009 să livreze peste 500 de unităţi.

Bucuresti, 15.12.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *