Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Începe sezonul Alternative Brunch. 4 trupe românești, 3 orașe, 12 concerte

În perioada 23 iulie – 26 septembrie, se va desfășura seria de concerte live „Alternative Brunch”, dedicată tuturor celor a căror poftă de muzică nu ține cont de oră. Sezonul din acest an înseamnă 12 concerte, susținute de patru trupe, în trei orașe din Republica Moldova și România: Iași, Bacău și Chișinău.

Trupele care vor urca pe scena „Alternative Brunch” sunt The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers, Grimus și byron, iar concertele vor avea loc în aer liber, în grădinile locațiilor partenere, la ora brunch-ului. Pe lângă muzica live, participanții se vor putea bucura și de mâncare bună și doza cuvenită de distracție.

Alternative Brunch The Mono Jacks

Codruț Dumitrescu, manager de proiect al seriei de concerte Alternative Brunch, a declarat că „Alternative Brunch e un combo între ceva bun de mâncat și ceva mișto de ascultat. Ne-am dorit niște concerte live, condimentate cu mâncare bună, la care poți să mergi cu întreaga familie fără să-ți faci griji că e prea târziu pentru cel mic sau că nu ai energie pentru o seară de club. În Europa, genul acesta de concerte este o normalitate și vrem să dezvoltăm și în România și Republica Moldova acest concept, pentru că poftă și cerere există. Iar susținerea Comisiei Europene o să ne ajute în acest demers.”

Calendarul concertelor „Alternative Brunch”:
The Mono Jacks
23 iulie – Chișinău, Artcor
24 iulie – Bacău, Valhalla
25 iulie – Iași, Nish

RATB
06 august – Chișinău, Artcor
07 august – Bacău, Valhalla
08 august – Iași, Nish
Grimus
10 septembrie – Chișinău, Artcor
11 septembrie – Bacău, Valhalla
12 septembrie – Iași, Nish

byron
24 septembrie – Chișinău, Artcor
25 septembrie – Bacău, Valhalla
26 septembrie – Iași, Nish
__
Proiectul Alternative Brunch este fondat de Overground Music și co-finanțat de Comisia Europeană prin proiectul Music Moves Europe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *