Baby Boom Show 2022
Shadow

Înapoi la școală

Anul acesta, Marks & Spencer îți oferă o gamă de uniforme școlare super confortabile, dar și cu ultimele inovații tehnologice incluse.

Cu toții am trecut prin asta: anul școlar se încheie, iar încet-încet, uniformele dispar. Pregătește-ți copilul pentru un nou început de semestru cu ajutorul noilor articole Marks & Spencer!

Back To School, M&S

Poți alege de la cămăși cu mânecă scurtă sau lungă, până la materiale rezistente la pete sau care se calcă foarte ușor. Completează-i ținuta cu ajutorul pantalonilor sau a fustelor cu țesături care își păstrează aspectul și nu se pătează, sau optează pentru cusătura reglabilă din jurul taliei, care crește odată cu cel mic.

Pentru temperaturile scăzute, alege puloverele din bumbac și cardiganele îmbunătăţite cu tehnologia StayNEW™, care păstrează culorile luminoase pentru o lungă perioadă de timp, sau încearcă paltoanele care nu permit pătrunderea apei. Găsești chiar și pantofi, șosete sau ciorapi cu tehnologia Freshfeet™, care combate mirosurile neplăcute.

Ai de unde să alegi! Marks & Spencer îți oferă o gamă largă de culori, dimensiuni și stiluri, care sigur se vor potrivi cu cerințele uniformei școlare.

Prețurile pentru cămăși și tricouri încep de la 59 de lei, puloverele și cardiganele sunt la prețul de 65 lei și 69 lei, iar pantalonii și fustele au prețul de 75 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.