free download 78 travel guides written by experts

In Saptamana Mare, o tanara de 220 de kilograme si-a intalnit salvatorul

în campania Romantica “Vreau să fiu sănătoasă”
Irina Reisler alături de doctorul Cătălin Copăescu îi vor oferi tinerei
o intervenţie chirurgicală de reducere a stomacului de peste 6000 de euro

În ediţia de miercuri, 23 aprilie, a emisiunii “Supravieţuitorii” de la Romantica, Irina Reisler i-a oferit o şansă reală la o viaţă normală unei tinere cu o greutate de 220 de kilograme. Alături de doctorul Cătălin Copăescu, echipa Romantica îi va dărui tinerei o intervenţie chirurgicală de reducere a stomacului. Nadine este o telespectatoare fidelă a emisiunii şi a urmărit încă de la început evoluţia doamnelor implicate în campania “Vreau să fiu sănătoasă”, pentru ca, în final, să ia decizia de a cere ajutor.

Nadina se luptă cu kilogramele încă din copilărie şi, până acum, nici o dietă nu a ajutat-o să scape de uriaşul surplus de kilograme, nici un medic nu a putut-o ajuta să devină un om normal. Din cauza înfăţişării, viaţa Nadinei este un chin.   Deşi a terminat o facultate şi este o femeie deşteaptă, nimeni nu a vrut să o angajeze, toată lumea a fugit de infăţişarea ei. Atunci când cheamă un taxi, este refuzată, din cauza greutăţii ei. Haine şi încălţări pe măsură, găseşte cu greu. Prieteni prea mulţi, nu a avut niciodată. Singurii care o înţeleg şi o susţin sunt părinţii şi sora ei, Elena. Tot datorită Elenei, Nadina are bani să trăiască.

Cele 220 de kilograme îi pun, însă, şi viaţa în pericol. "Obezitate morbidă, aceasta este boala de care suferă Nadina”, ne-a declarat chirurgul Cătălin Copăescu, “o boală fără vindecare, o boală pe care o va duce cu ea toată viaţa. Creierul, inima, plămânii, ficatul, practic toate organele Nadinei sunt invadate de grăsime şi au de suferit. Un om care suferă de obezitate morbidă va trăi cu 10-15 ani mai puţin decât un om sănătos. În cazul unei afecţiuni de o asemenea gravitate este nevoie de un    tratament radical, de un tratament cu efecte pe viaţă", a mai declarat Copăescu. Nadina l-a întâlnit în campania "Vreau să fiu sănătoasă!" pe medicul care o va salva şi care îi va reda normalitatea. Intervenţia chirurgicală de reducere a stomacului o va ajuta pe Nadina să slăbească circa 150 de kilograme. Este o operaţie pe care echipa medicului Cătălin Copăescu şi echipa emisiunii Supravieţuitorii i-au făcut-o cadou Nadinei, cu ocazia Sărbătorilor de Paşti!

Amănunte despre emisiunea “Supravieţuitorii” şi despre campania "Vreau să fiu sănătoasă!", găsiţi pe Blogul Irinei Reisler-www.romantica.ro/blog/irinareisler.ro.

Bucuresti, 25.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *