Shadow

În iunie, la Filmcafe, duminicile sunt dedicate doamnelor

Luna aceasta, Filmcafe promite seri de duminică relaxante și pline de romantism tuturor telespectatoarelor postului TV. Timp de patru săptămâni, până pe 1 iulie inclusiv, doamnele sunt invitate la povești în care dragostea, acțiunea și femeile puternice se împletesc într-un cocteil aromat și relaxant. Descoperiți mai jos ce pelicule a pregătit Filmcafe în această perioadă:

  • 10 iunie, „Îngerii lui Charlie: În goană mare” (2003), de la ora 19:50. A doua parte a francizei cinematografice inspirate de serialul onomim din anii ’70 – ’80 le aruncă din nou pe Cameron Diaz, Drew Barrymore și Lucy Liu în mijlocul acțiunii. Cei trei „îngeri” titulari – Natalie (Diaz), Dylan (Barrymore) și Alex (Liu) – lucrează sub acoperire, pentru a recupera două inele care conțin informații valoroase despre identitățile unor persoane din Programul Federal de Protecție a Martorilor. În distribuție apar în roluri cameo nume sonore, ca Pink, regretata Carrie Fisher, The Pussycat Dolls, gemenele Mary-Kate și Ashley Olsen, Eve și Melissa McCarthy.
Îngerii lui Charlie: În goană mare
Îngerii lui Charlie: În goană mare
  • 17 iunie, „Recompensă cu bucluc” (2010), de la ora 19:50. Ce au de împărţit Gerard Butler şi Jennifer Aniston în filmul de față? Scene de acţiune, replici ingenioase, multe răsturnări de situaţie şi umor. În comedia romantică, actorul e trimis să o aducă pe blondă în fața justiției: el e un vânător de recompense, ea e o jurnalistă care deține informații vitale despre o crimă mușamalizată. Și care e și fosta lui soție…
  • 24 iunie, „Nuntă cu cântec” (1998), de la ora 19:55. Considerat de unii critici drept filmul în care Adam Sandler face cel mai bun rol din cariera ulterior plină de povești nominalizate la Zmeura de Aur, comedia romantică de față a fost un hit de box-office. În film, actorul este Robbie Hart, un cântăreț la nunți, care o cunoaște pe chelnerița Julia (Drew Barrymore) la unul dintre job-urile sale. Amândoi urmează să se căsătorească în curând, dar destinul intervine repejor și le redesenează viețile… Chimia dintre Sandler și Barrymore au mai jucat de atunci împreună în două alte filme: „Mereu la prima întâlnire” (2004) și „Din greșeală împreună” (2014).
Nuntă cu cântec
Nuntă cu cântec
  • 1 iulie, „Ceva, ceva tot o ieși” (2003), de la ora 19:25. Un burlac inveterat, Harry Sanborn (Jack Nicholson, într-un rol inspirat parcă de propria lui viață personală), e invitat de cea mai nouă tânără cucerire (Amanda Peet) la casa mamei sale, o scenaristă de succes – Erica Barry (Diane Keaton, nominalizată la Oscar și laureată cu Globul de Aur pentru rol). La fața locului, Harry are o problemă medicală, iar Erica este forțată de împrejurări să aibă grijă de el… Evident, recuperarea îi apropie încet, dar sigur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *