free download 78 travel guides written by experts

În an centenar, Centrele Comerciale Auchan din București îmbogățesc fondul de carte al bibliotecilor publice rurale alături de Educab

Centrele Comerciale Auchan din București demarează campania națională de îmbogățire a fondului de carte din bibliotecile publice alături de Educab. Campania își propune să adune, cu ajutorul comunității, peste 3.000 de cărți pentru bibliotecile publice din mediul rural. Educab, platformă care vizează îmbogățirea capacităților bibliotecilor publice din România pentru a satisface nevoile la nivel local, este partenerul acestei campanii care va coordona donarea cărților către bibliotecile publice locale. Astfel, în schimbul a două cărți donate, clienții Centrelor Comerciale Auchan din București primesc un loz care le aduce un câștig garantat.

Lectura stimulează imaginația și antrenează creativitatea, de aceea dezvoltarea educațională în plan local și accesul la cărți este unul foarte important. Aceste idei au stat la baza campaniei demarate de Centrele Comerciale Auchan din București, care își propune să mijlocească îmbogățirea fondului de carte al bibliotecilor publice rurale. Pentru acest lucru, reprezentanții Centrului Comercial fac o nouă alianță cu comunitatea și cu Educab, organizație non-guvernamentală parteneră care s-a alăturat campaniei.

Astfel, în perioada 23 noiembrie – 7 decembrie, clienții Centrelor Comerciale Auchan din București sunt așteptați cu minimum două cărți pentru a fi donate în cadrul proiectului. Pentru fiecare două volume donate, aceștia primesc din partea Centrelor Comerciale Auchan din București câte un loz răzuibil prin care se poate câștiga garantat unul dintre următoarele premii: semn de carte, lampă de citit cu clips sau marele premiu – un dispozitiv electronic pentru citirea cărților Kindle. Toate lozurile vor fi câștigătoare iar premiile se vor acorda în limita stocului disponibil, alocat pe fiecare centru comercial.

Centrele Comerciale Auchan din București Biblioteca

Această campanie urmărește implicarea activă a membrilor comunității create în jurul Centrului Comercial și donarea a peste 3.000 de volume către bibliotecile publice provenite din mediul rural și implicit către copii care au șansa de a descoperi noi cărți și aventuri.

“Credem că aniversarea Centenarului ne oferă un prilej ideal de a ne aduce aminte de lucrurile care contează cu adevărat: prietenia, bunătatea și generozitatea. Cărțile reprezintă o modalitate prin care copiii pot învăța despre aceste valori, așa că ne-am dorit să facem acest proiect cu ajutorul comunității create în jurul Centrelor Comerciale Auchan din București , o comunitate unită și implicată”, au declarat reprezentanții centrului comercial.

Zona pentru donarea cărților va fi special amenajată și semnalizată în centrul comercial, unde un promoter va prelua cărțile și îi va înmâna clientului premiul instant.

Programul de donare a cărților se desfășoară în perioada 23 noiembrie – 7 decembrie 2018, în următoarele intervale orare:
Luni – vineri: 14:00 – 20:00
Sâmbătă – duminică: 11:00 – 17:00

De asemenea, puteți urmări detalii și pe site-ul campaniei :
https://biblioteca.bucurieimpreuna.ro/

sau pe pagina de Facebook a Centrelor Comerciale Auchan Titan, Crângași, Vitan, Berceni și Pallady aici:
https://www.facebook.com/Centrul.Comercial.Auchan.Titan/
https://www.facebook.com/CentrulComercialAuchan/

Centrele Comerciale Auchan Titan, Crângași, Vitan, Berceni și Pallady au drept scop animarea comunității în care activează și și-au asumat rolul de a fi cente comerciale sociabile, parte integrantă din viața oamenilor, inima comunității din care fac parte. Centrele sunt locurile care îi aduc împreună pe oameni și îi ajută să creeze legături cu cei din jurul lor, oferindu-le o experiență aparte nu doar când merg la cumpărături, ci și atunci când caută alternative pentru petrecerea timpului liber.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *