Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Împrietenește-l cu olița! Ghidurile Usborne pentru părinți

Caroline Young
Editura Corint

Trecerea de la scutec la oliță este un moment important pentru fiecare copil – și pentru părinți. Pentru ca această trecere sa se realizeze cât mai simplu, Caroline Young a grupat o seamă de sfaturi, informații științifice, întrebări frecvente și răspunsuri pentru a-i ajuta pe părinți.

Cartea face parte din seria Ghidurile Usborne pentru părinți. Formatul este A4, iar tiparul este color – exterior și interior. Informațiile sunt prezentate într-un mod prietenos – paginile cărții au numeroase ilustrații, căsuțe cu sfaturi, precizări importante etc., toate ordonând informația și făcând-o ușor de urmărit.

Împrietenește-l cu olița!

Datele incluse urmăresc, pas cu pas, procesul de trecere de la scutec la oliță și, mai apoi, la WC. Părinții vor găsi și numeroase detalii suplimentare care îi vor ajuta să înțeleagă întregul proces, diferenţele care pot exista între copii şi multe sfaturi care să îi ajute să îşi păstreze calmul de-a lungul acestui proces care poate fi, uneori, anevoios.

Ghidul îi învaţă pe părinţi cum să comunice cu copii, când este momentul oportun pentru trecerea la oliţă, cum să gestioneze rezistenţa copiilor la acest nou obiect, cum să se descurce pe drum, atunci când copiii nu mai au scutec, cum să ajungă la nopți uscate. Fiecare etapă este prezentată în amănunt, însă informațiile sunt oferite în mod concis, putându-se astfel reține ușor esențialul.

“Împrietenește-l cu olița! Ghidurile Usborne pentru părinți” este o carte utilă așadar părinților cu bebeluși și celor ce vor avea un copil curând.

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *