free download 78 travel guides written by experts

Iepurasul la Teatrul Masca

Dupa cum a obisnuit publicul in ultimii ani, traditia vopsitului oualor la Teatrul Masca va continua. Copiii sunt asteptati alaturi de parinti si bunici joi, 16 aprilie, incepand cu ora 18.00 sa redescopere acest obicei impreuna cu actorii. Copiii vor primi din partea teatrului oua de lemn, vopsele, pensule si carioci si vor putea darui parintilor ouale incondeiate de ei.  

“Ouale vopsite de Paste – simbolul invierii lui Iisus, nu pot lipsi de pe masa unui bun crestin la aceasta sarbatoare. Pentru copiii din cartier si nu numai a devenit un obicei ca in Joia Pastelui sa ne viziteze casa – Teatrul Masca, pentru ca aici sa regaseasca traditiile intr-un mod placut si usor de inteles pentru ei.

Va invitam sa traim impreuna un moment important din aceasta sarbatoare care ne aduce liniste in suflet!”, declara Mihai Malaimare, Directorul Teatrului Masca.

Teatrul Masca a aratat de-a lungul anilor o preocupare permanenta de a aduce in atentia publicului sau traditii si obiceiuri care ne definesc ca popor, dar si activitati care sa ajute la educarea copiilor imbinand activitati recreative cu actul de cultura. Astfel s-au initiat o serie de proiecte printre care se pot aminti Concertul de Craciun, Ora de Cultura sau Targul de Jucarii. 

Anul acesta intregul eveniment va fi transmis live pe internet  la adresa www.blogtv.com/people/teatrulmasca. 

Accesul este liber.

Parteneri media: Smart FM, Radio Bucuresti, Port.ro, Sapte Seri, PRwave, Acasa.ro, Infoarte.ro, Prichindelul Meu.ro

Cu sprijinul : Auto Cobalcescu, RATB, Metrorex, Universitatea Politehnica Bucuresti

Bucuresti, 13.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *