free download 78 travel guides written by experts

IAA Young Professionals organizează Seara YP dedicată Marketingului pentru festival

IAA Young Professionals, asociația tinerilor profesioniști din industria de marketing și comunicare din România, organizează joi, 28 septembrie 2017, dezbaterea ”Seara YP dedicată Marketingului pentru Festival”.

Fie că vorbim despre muzica electronică, muzica clasică, teatru sau film, festivalurile au devenit o componentă nelipsită din programul tinerilor și nu numai. În cadrul acestui eveniment ne propunem să aflăm atât părerea organizatorilor despre ce și cum funcționează în industrie, cât și a clienților și a oamenilor din spatele artiștilor.

Seara YP dedicata Marketingului pentru Festival

Invitații care vor oferi o perspectivă completă asupra temelor dezbătute sunt: Andrei Lupsa (Head of marketing & sponsorship, Electric Castle), Ioana Vieru (Sr. Marketing Specialist & CSR Manager Romania, Visa Inc.), Anamaria Hancu (Label Manager & Promotion Manager at Global Records) și Irina Cărbunescu (Senior Strategic Planner Leo Burnett).

Evenimentul se va desfășura în sediul asociației din Calea Victoriei, nr. 126, et.3 – de la ora 19:00 în data de 28 septembrie 2017.

Participarea la eveniment se face pe bază de înscriere, doritorii sunt rugaţi să se înregistreze folosind link-ul: https://goo.gl/forms/pWl8cJCvd0JOER1D2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *